Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada iş ortağımın eşi astrolojiyle çok ciddi ilgileniyor, bir kaç kez 2020'nin değişim yılı olacağı, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı vs gibi şeyler dendiğini duydum. Ben pozitif bilimler dışında bir şeye itimat etmem lakin bunları da duydum yani 6-7 ay önce falan. Hazır işsizliğin zirvesindeyken yarın bu konuyla ilgileneyim diyorum, 2020 için neler demişler falan merak ettim.

Bu arada iş ortağımın eşi astrolojiyle çok ciddi ilgileniyor, bir kaç kez 2020'nin değişim yılı olacağı, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı vs gibi şeyler dendiğini duydum. Ben pozitif bilimler dışında bir şeye itimat etmem lakin bunları da duydum yani 6-7 ay önce falan. Hazır işsizliğin zirvesindeyken yarın bu konuyla ilgileneyim diyorum, 2020 için neler demişler.
Saturn ve pluto yaz gogolea anlarsin mevzuyu.su an butun zorlu gezegenler oglakta ve corona denen takim yildizi uzerinde.tesadufe bak..dahasi cinde bi kaplumga olmus gecen sene ve efsaneye gore lanetl getiriyo cinlilere,ama çözüm yine bu kaplumbaganin habitatnda imis.oguzhan hoca yazdi.herkes takip ediyo

Vay arkadaş olaya bak, sağol. Tamamdır hatta şimdi yatarken okuyayım.

----

Cümleten iyi geceler.
Twitterdan takibe al,son 3 gun yazdijlarina bi bak.mitolojik hikayeler var isin icinde.cinliler bedel oduyo.italya ve ispanya berbat ama ulkemiz hafif atlatacakmis

askerden döndüğümde geçen sene ekim ayında koronanın tillahını yaşamıştım. öksürük, ateş, boğaz iltihabı, kas ağrısı, halsizlik, uykusuzluk ve tam 3 hafta sürmüştü bu.

şimdi bu virus salgını varken düşünemiyorum koğuşları...

Ben corona hattını olumsuz bulmadım. Gecen Trump google ile böyle dijital bir test sistemi geliştirdiklerini söylemişti.

Tuş basmak yerine sesli yanıt sistemi olarak yapıp soruları daha fazla tutmaları gerekiyor bence.

Nokta atışı tespit yapılabilir. Doktorlar semptomları en iyi bilenler oturup onlarla bir komisyon kurup uygun sorularin sorulması gerekir.
Buna bağlı dijitali ne kadar kullanabilirsek o kadar avantaj. Bugün 60 yasında kişiler bile telefondan whatsapp/facebook kullaniyor-aktifler.
Bir chatbot ile bu platformlara entegrasyon yapılmalı. Ama dediğim gibi 2 tane saçma soru değil gerekiyorsa 20 tane soru sorup tc ve konumu da alacaksın al sana salgin hastaliklarda kullanmalik data kaynağı.
Altyapimiz mi yetersiz, sağlık bakanligi bunyesinde yazilimcimiz mi yok. Bizde herşey biraz şov.

Bu arada iş ortağımın eşi astrolojiyle çok ciddi ilgileniyor, bir kaç kez 2020'nin değişim yılı olacağı, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı vs gibi şeyler dendiğini duydum. Ben pozitif bilimler dışında bir şeye itimat etmem lakin bunları da duydum yani 6-7 ay önce falan. Hazır işsizliğin zirvesindeyken yarın bu konuyla ilgileneyim diyorum, 2020 için neler demişler falan merak ettim.
Abi bir kaç hafta önce forumda da yazmıştım benim en yakın arkadaşım büyük bir oto galeri de çalışıyor ve haliyle türlü türlü insanlarla muhattap oluyor. Bunalrın arasında ilginç veya komik şeyler yaşandı mı hep anlatır bana.

Neyse işte geçen sene bunun bir müşterisi gelmiş buna demiş 2020 de dünyanın ve insanların başına büyük felaketler gelecek çok insan ölecek seller falan olacak falan filan diye. Arkadaşım bunu da bana anlatmıştı biz de beraber gülüp eğlenmiştik falan ama bir kaç haftadır tırsıyorum vallah yılbaşından beri yaşadıklarımız ortada.

sent via GSC

askerden döndüğümde geçen sene ekim ayında koronanın tillahını yaşamıştım. öksürük, ateş, boğaz iltihabı, kas ağrısı, halsizlik, uykusuzluk ve tam 3 hafta sürmüştü bu.

ben de öyleydim. koğuşta 120 kişiydik toz çamur ölüyorduk, maskeyle yatıyordum ben. öksürmekten kaburgalarım öyle ağrıyordu ki gerçekten kırılacaklar diye korkuyordum, her gece kogustan 2-3 kişi revirlik olurdu, dayanamazlardı o haldeydik.

Virüs yarasalardan geliyormuş, Çinli dedikçe ırkçı olacakmışız. Bak bak dillere bak. Ulan kendi halinde yaşayan hayvanı ben mi soframa yemek yaptım?

koyun veya tavukta kendi halinde yaşıyor. ırkçı yanlış ifade daha çok belli bir kesimin pis ve midesiz olmasından kaynaklanıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bundan 2 sene önce öyle bi hastalanmistim ki is yerinde klima carpmisti tam tamina 3 ay sürdü hastalik
Öksürük ates bas agrisi nefes daralmasi ne ararsan okadar cok öksürüyordum ki siddetli sekilde göz damarcigim patladi gözümün icinde beyazi göremiyordun full kan toplanmisti ve nefes daralmasi yasadigimda banyo ya kosayim dedim balga öksürmek icin o an bayildim dilimi issirmisim... 3 ay boyunca 3 4 sesitli doktora gittim 2 hafta bir ..gecmiyor yardim eden dedim vallahi de birsey bulamadilar agir grip diyip durdular ct ye girdim röntgen cekildi cigerlerde felan birsey yoktu anlamadim gitti gözümden resim var daha atmayim en iyisi zombi gibi resmen
O yüzden corona haberleri tedirgin ediyor ister istemez

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bundan 2 sene önce öyle bi hastalanmistim ki is yerinde klima carpmisti tam tamina 3 ay sürdü hastalik
Öksürük ates bas agrisi nefes daralmasi ne ararsan okadar cok öksürüyordum ki siddetli sekilde göz damarcigim patladi gözümün icinde beyazi göremiyordun full kan toplanmisti ve nefes daralmasi yasadigimda banyo ya kosayim dedim balga öksürmek icin o an bayildim dilimi issirmisim... 3 ay boyunca 3 4 sesitli doktora gittim 2 hafta bir ..gecmiyor yardim eden dedim vallahi de birsey bulamadilar agir grip diyip durdular ct ye girdim röntgen cekildi cigerlerde felan birsey yoktu anlamadim gitti gözümden resim var daha atmayim en iyisi zombi gibi resmen
O yüzden corona haberleri tedirgin ediyor ister istemez

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

H1n1 olmuşsundur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt