Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Olsun da bitsin modundayız artık.Niye durgunlasti konu yav. Yok mu haber
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun da bitsin modundayız artık.Niye durgunlasti konu yav. Yok mu haber
İns Küba reis bulur ilaciKübanın ilaç olayı neymiş ya detay bilen var mı?
Yok abi forumun alkol gurmesi olarak sana takilmak istedim sadece. Ama benim sucum yok hep @Mehmet Arslaner ve onun ümmet dostu alistirdi.içecek olarak soruyorsun sanırım. Alkollü içeceklerin coronayı önleyici etkisi bilimsel olarak kanıtlanmadı. 80 derecelik kolonya yeter sürün onu
Herhalde 12'ye dogru aciklama yaparlar yine.Son durum nedir vaka sayısında artış var mı?
Örneğin nereden alındığına bağlıdur diye düşünüyorum zira her yere yayılmasından sonra pozitif çıkar.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "1. gün pozitif olan sonra negatif olan, 7 gün sonra tekrar pozitif olan hastalarımız da var."
Şu olay çok tuhaf. Ya testler de yanılma payı fazla. (bu hiç iyi değil.)
Ya da virüs tassak geçiyor.
Sırf şu yukarıdaki ihtimalden sokağa çıkma yasağı gelebilir.
Ankara'da da faaliyet gösteren online alışveriş sitesi var mı tavsiye edebileceğiniz ? (Migros sanalmarket gibi )
Genel alışveriş için, meyve sebze için falan evden çıkasım yok hiç yeğenimi bana bırakıyorlar sonra o da annemin babamın evine falan gidiyor gereksiz yere risk almaya gerek yok.Tavuk için mi abi ?
Genel alışveriş için, meyve sebze için falan evden çıkasım yok hiç yeğenimi bana bırakıyorlar sonra o da annemin babamın evine falan gidiyor gereksiz yere risk almaya gerek yok.
Bir de banabi diye bir şey varmış denedin mi hiç ?İstegelsin olabilir fiyatları normalden tuzlu ama hizmetleri güzel en azından İstanbul için söyliyebilirim
Bir de banabi diye bir şey varmış denedin mi hiç ?
TMK kardeşim dertli biraz haklı olarak, takılmaya bir süre ara verdim bu sebeple.Yok abi forumun alkol gurmesi olarak sana takilmak istedim sadece. Ama benim sucum yok hep @Mehmet Arslaner ve onun ümmet dostu alistirdi.
Ankara'da da faaliyet gösteren online alışveriş sitesi var mı tavsiye edebileceğiniz ? (Migros sanalmarket gibi )
dün durumun vehametinden olsa gerek basin aciklamasi yapmadilar. artik yaparsa günlük twitterdan yapar. birazdan gelirse gelir ama öyle 3-5 vaka olsa canli yayinda aciklardi.Açıklanmayacak mı bugun vaka sayisi
Peki eksik olunca falan arıyorlar mı, bir de ödeme illa online mı yoksa kapıda ödeme imkanı veriyorlar mı ? Vay anasına yunusa bak yav işi ilerletmiş online servise başlamış helal olsun valla küçücük bakkaldan bozma bir marketle başaldı adamlar.Yunusonline da var abi. Fiyatları normal, istediklerini bir bir eksik gönderebiliyorlar ama ihtiyacın kadarını karşılıyorlar genelde.