Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki eksik olunca falan arıyorlar mı, bir de ödeme illa online mı yoksa kapıda ödeme imkanı veriyorlar mı ? Vay anasına yunusa bak yav işi ilerletmiş online servise başlamış helal olsun valla küçücük bakkaldan bozma bir marketle başaldı adamlar.

Eksik olunca arıyorlar abi, başka bir şey ekleyelim mi onun yerine filan diyorlar. Ben en son Torku peynir istedim ellerinde Sütaş varmış onla değiştirdik mesela. Online ödeme de var, kapıda nakit-kredi kartıyla da. Çok da güzel paketliyorlar malzemeleri. Ben memnunum, bu ara alacağın bir şey varsa biraz çok çok al ama bizim mahalledeki ihtiyar tayfa bile akıllanmış gidip almak yerine online'dan sipariş veriyorlar. :) Ben Çarşamba liste yaptım Cumartesi sabahına ancak getirebilecekler.

dün durumun vehametinden olsa gerek basin aciklamasi yapmadilar. artik yaparsa günlük twitterdan yapar. birazdan gelirse gelir ama öyle 3-5 vaka olsa canli yayinda aciklardi.

Twitt atıyor paso , yiğido gibi oldu bakan

yeter bu kadar vaka açıklaması herkes dalgasına baksın moduna geçtik herhald

Bu saatten sonra her dakika çıkıp açıklama yapmaz zaten. Umreciler, Avrupa'dan dönüşler nihayetinde öyle ya da böyle vaka sayısı da artacak, ölüm de. İnşallah en az zaiyatla kapatırız bu dönemi.

Dr. Fahrettin Koca

@drfahrettinkoca

·
29sn

Son 24 saatte yapılan 1.981 TESTTEN 168’İ POZİTİF ÇIKTI. 191 olan hasta sayımız 359’a ulaştı. Hastalarımızdan 85 yaşındaki bir hanımefendiyi kaybettik. Daha önce vefat eden bir hasta COVID-19 olarak değerlendirildi. Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız

%10luk bir tespit oranı var y. tutmaya doğru gidiyoruz

Test edilen hastaların %9 unda hastalık çıkması çok yüksek değil mi yav,daha test edilmeyi bekleyen ve hasta olduğunun farkında olmayan on binlerce adam var o halde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt