Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Bu yazının kaynağı nedir tam olarak ? bir bakıyorum dr. öz yazmış oluyor bir bakıyorum başka bir ünlü doktor. Sürekli farklı isimde doktor ismiyle paylışılıp duruyor.

Dr. Öz degildir ustadim. O televizyonlarda salgin sirasinda evde bol bol partner ile güreşin diyor.

Böyle gevşek gevşek davranan yaşlıların g....ne baston sokasım geliyor. Tüm saygım sevgimi sıfırladı son 2 hafta. Bu gevşek cahillerin sayısı hiç ama hiç az değil.

Şu virüs muhabbeti bittikten sonra genç nesil artık bu yaşlılara hiç tahammül etmeyecek.Yer ver diye homurdanıp söylenenlere, yeri gelip edepsiz edepsiz her boka burnunu sokanlara başını eğenler artık tekme tokat dövemeye başlayacak ve halktatan da bi tepki geleceğini sanmıyorum. Şu gevşek gevşek bizö bir şöy olmazz yöğenim, korono imanlı adomo öşlömöz yöğenim diyenleri, ...ni ..ğını salıp gezenleri, lama gibi sağa sola huğaaakkk puğğğ diye tüküren, hapşıranlara corona virüsü bulaştırılmış robotlara ...ktireceksin ki aklı başına gelsin. Laftan sözden anlamaz bunlar. Sert çözümler şart.

Yaşlıların ölüm oranı fazla. Taşıyıcı olup virüsü yayanların yaşlı olması gerekmiyor. Şahsen stok için sokağa çıktığımda yaşlıdan çok okulu tatil olmasına rağmen zamanını sokaklarda geçiren liseli, üniversiteli ergenlerle karşılaştım. Şubat sonu, Mart başında yurt dışına çıkan geri zekalı kitlenin de büyük bölümü yaşlı değil.

5 gündür sigara içmiyorum virüste bunun iyi bahanesi oldu umarım bırakabilirim ara ara kriz geliyor hem sigarayla hem virüsle baş etmek çok zor şu an
Bende aksine evde durmaktan işsizlikten filan daha çok içiyorum hem sigara hem alkol.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Yaşlıların ölüm oranı fazla. Taşıyıcı olup virüsü yayanların yaşlı olması gerekmiyor. Şahsen stok için sokağa çıktığımda yaşlıdan çok okulu tatil olmasına rağmen zamanını sokaklarda geçiren liseli, üniversiteli ergenlerle karşılaştım. Şubat sonu, Mart başında yurt dışına çıkan geri zekalı kitlenin de büyük bölümü yaşlı değil.
Cehalet yaşı olmuyor tabii ki orası ayrı ama benim gözlemlediğim kadarıyla yaşlı nüfus daha fazla. Bölgeye göre değişiyordur belki de. Gençler de nasıl olsa gençler de ölümcül olmuyor kafasıyla yaklaşıyor. Lafım sözüm hepsine geçerli.

"Kendinizi karantinaya alın" diyenleri s.kmek istiyorum. Kadın erkek fark etmez!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt