Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az youtubede gezeyim dedim yasam enerjim bitti, bu ülke bu kadar gerizekaliyi bir anda nasıl üretti ya

Rockefeller ailesini araştır biraz. virüs bu ailelerin planı hep. Rothschild ailesine de bakabilirsin.

"Kendinizi karantinaya alın" diyenleri s.kmek istiyorum. Kadın erkek fark etmez!!!

1584711575580.webp

Şu süreçten sonra bilhassa bizim ülke özelinde ''yeni nesil çok aptal'' filan diyen ihtiyar görürsem ciddi ağız dolusu söveceğim. 80 ortasından sonraki nesil belki ülke tarihinin sosyolojik, kültürel, ekonomik olarak en sancılı zamanlarından geçti ama adamlar hala hayatın ne kadar kıymetli olduğunun, yaşamanın ne kadar değerli olduğunun ve inanan inanmayan başka insanın sağlığının vebalinin ne kadar ağır olduğunun bilincindeler. Ben bu kendinizi karantina edin olayından sonra çok apaçinin daha da açılacağını, iyice aptallaşacağını düşünüyordum. 1-2 ultra gerizekalı dışında yeni dönemin kanseri sayılabilecek youtuber'ların bile ayağı kesildi bu ortamda. Bizim neslin afyonu Şeyma Subaşı karantinayı deldi diye hayatını bu zamana kadar ona göre yönlendiren takipçileri fışkıyı ilk şikayet edenler oldular. Çünkü hayat yaşaması ne kadar zor olabilse de çok değerli.

Bu ihtiyarlarsa hak ettiklerinden fazla değer görseler, hepsi Kore gazisi gibi pozdan poza girseler de ne kadar cahil, cühela ve çok inandıkları Allah tarafından kendilerine bahşedilen hayatlarının ne kadar değersiz olduğunu ispat yarışına girdiler resmen. Hay kahveniz, kıraathaneniz, onu bile şova çevirdiğiniz imanınız batsın. 2 hafta götünüzü vurun oturun işte evde. Yardımı olan komşusundan rica eder, imanını, ibadetini eden evinde eder, sevdiğini özleyen telefondan hasret giderir. Yok illa terlemiş götlerini dışarda havalandıracaklar. Valla bu saate kadar içimdeki ataerkil toplumun getirdiği dayatmalardan mıdır nedir bu insanlara hep empatiyle, sempatiyle yaklaştım ama bu saatten sonra Allah yüzlerine baksın başlarına versin diyorum. Bu kadar pervasız, umursamaz, dünyanın dertlerinden bihaber kuru kalabalık olamaz. Ben Allah'ın izniyle kendi anamı, babamı korur kollarım, gerisiyle de işim olmaz şu saatten sonra.

Bugün saat 7de stoklarımı arttırdım.
En geç pazartesi lock down olacak.

Şu ana kadar dışarı cıkabiliyorduk. Bir kaç gün sonra sadece belirli saatlerde alışveriş yapabileceğiz.

Orada kapma ihtimalin 80% çünkü tıklım tıklım olacak.

Sabah 7de gidip işlerimi hallettim, geldim dışarıda soyundum.
Erzakları balkonda dezenfekte ettim.
Eşyalarımı arabada bıraktım.
Duşumu aldım yatıyorum.
Çok şükür sabah çok az insan vardı.
Bu erzak beni baya götürür.
Prime Video, Netflix, Sky, Bein ne ararsan var.

Bugün bir erzak planı yapacağım.
Hangi erzak hangi tarihe kadar yenilebilir diye.
Ona göre tüketim yapacağım.

Kendinize dikkat edin renktaşlarım.

Gscimbom mobil

Bazen ingilterenin yaptığı ve sıla'nin dediği gibi oluruna mi biraksak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi’nden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Muhammet Emin Akkoyunlu, açıklanan sayının yaklaşık 400 katı kadar vakanın toplum içinde olduğunu söyledi.
Medipol Üniversitesi’nden Göğüs Hastalıkları Uzmanı Muhammet Emin Akkoyunlu, Habertürk kanalında Ebru Baki’nin sunduğu “Para Gündem” programında koronavirüs vakalarına ilişkin konuştu.

‘ŞU AN 145 BİNLERDEYİZ’
Salgın yeni başlıyor diyen Akkoyunlu, “Bir tane vaka tespit ettiyseniz bunun arkasında toplumda tespit edemediğiniz 400 vaka var demektir. Her ölüm vakası toplumda tespit edemediğiniz 1000 vaka var demektir” dedi. Baki’nin bu oran üzerine hesap yaparak “Şu anda 145.000’lerdeyiz ” demesi üzerine Akkoyunlu, “Aynen öyle” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt