Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç gün içinde gelecek verilere göre bizim de histerimiz peak yapabilir.

Bu kadar mokunu çıkaramazsak ta bunun nedeni alım gücünün düşüklüğünden olur, başkalarını düşünmemizden değil.

IMG_20200320_183430.webp

Herkes virüs uzmanı kesildi başımıza. Deprem zamanı deprem uzmanı, savaş zamanı dış politika ve strateji uzmanı, ekonomi sıkıntıda olduğu zaman ekonomist, virüs girdiğinde sağlıkçı. Bu millet ne kadar donanımlıymış da biz farkedememişiz.

Herkes virüs uzmanı kesildi başımıza. Deprem zamanı deprem uzmanı, savaş zamanı dış politika ve strateji uzmanı, ekonomi sıkıntıda olduğu zaman ekonomist, virüs girdiğinde sağlıkçı. Bu millet ne kadar donanımlıymış da biz farkedememişiz.
.

Dayanamadım bugün dışarı cıktım cok güzeldi

Beyler 30 mart-9nisan arası evdeki yaşlılarımıza daha dikkat edelim astrologlar bunu söylüyor. 9undan sonra yeni tedavi yöntemleri çıkabilir

Nisan ayı içinde depremler bekleniyor eğer olmazsa forumdan suikast timi kurulmasını istiyorum astroloji sayfalarını yıkacağız

Bu arada Muş'ta bile BİM'i yağmalamışlar anasını satayım. Bir halt bırakmamışlar.

gallery_22085_661_35367.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt