Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem iyileşenlerde akciğerde hasar bırakıyor manyak mı bunlar nasıl karantina olmaz.uzun vadede daha büyuk problem olur bu hasar durumu
Tek dertleri ekonomik çöküş şu an. Yoksa çoktan sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Gidişat belli, dünyada örnekleri ortada. İş işten geçtikten sonra çıkar yasak.

Madem iyileşenlerde akciğerde hasar bırakıyor manyak mı bunlar nasıl karantina olmaz.uzun vadede daha büyuk problem olur bu hasar durumu
O kesin değil zatürre de hasar bırakıyormuş mesela. Akciğer filmlerinde farklar görülüyor tam detayını bilmiyorum ama.
Tabii cidden öyleyse hepimize geçmiş olsun.

Yasak gelmesi için neyi bekliyoruz ? İlla iyice yayılınca mı yasak gelecek manyak mıyız biz ? İlla ki zararları var sokağa çıkma yasağının da yayıldıkça her türlü zararı da artıyor zaten .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün 2000 tesste 167 di sanırım hasta sayısı bugün 3600 e 311.Mesela yarın 5000 test yapılsa 400 hasta daha gelecek.Bu hergun hasta sayılarının artması yapılan testlerın hergün 1 öncekinden fazla olmasından dolayı.En baştan beri testler 10000 kişi üzerinden yapılsa idi şuan böyle hergün artmazdı 2 katı hasta sayısı.Bunlarıda dikkate almak lazım italya ile örneklendirirken.

zor zamanlar geçiriyoruz şu yaşananlar film gibi iki ay önce wuhan'daki videoları g.tümüzü yaya yaya seyrederken olay nerelere geldi

İtalya’da durum nasıl devam ettiyse, bizde de ya aynen ya da daha beter bir şekilde gelişecektir. Bu durumu iyi yönettiğimizi ya da yöneteceğimizi asla düşünmüyorum. İtalya’da virüs çok hızlı yayıldı. Bizde de aynısı oluyor. İnternette datalar var. Durum çok kötüye gidecek. Hastanelerimiz çöküş noktasına gelecek. Tüm sağlık personelimize sağlık ve sabır diliyorum ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Çok zorlu bir süreçten geçecekler.

Tek dertleri ekonomik çöküş şu an. Yoksa çoktan sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Gidişat belli, dünyada örnekleri ortada. İş işten geçtikten sonra çıkar yasak.
Zaten bu gidişatta bütün avrupanın ekonomisi mahvolacak.bunu savaş gibi düşünmek lazım 3-4 aylık bi savaştan sonra ülke ekonomisi tekrar inşa edilir. Nice ülkeler dünya savaşları atlattı sonrasında toparladı. Şimdi ekonomi düşünecek vakit değil

Zaten bu gidişatta bütün avrupanın ekonomisi mahvolacak.bunu savaş gibi düşünmek lazım 3-4 aylık bi savaştan sonra ülke ekonomisi tekrar inşa edilir. Nice ülkeler dünya savaşları atlattı sonrasında toparladı. Şimdi ekonomi düşünecek vakit değil
kesinikle katılıyorum üstelik bu yalnızca bize özgü bir durum değil. bizim ekonomimiz çökerken diğer ekonomiler yükselişte değil bütün borsalar ve paralar değer kaybediyor şuan.

Ntv dekiler ne saçmalıyor ya? Bu rakamlara aldanıp hafta sonu dışarı çıksınlar mı falan saçma sapan. Müthişmiş rakamlar.

kesinikle katılıyorum üstelik bu yalnızca bize özgü bir durum değil. bizim ekonomimiz çökerken diğer ekonomiler yükselişte değil bütün borsalar ve paralar değer kaybediyor şuan.
Bi tek yavşak çinin ekonomisi gelişebilir ama bu badire atlatılırsa avrupa ve amerika ambargoyla çini dize getirmeli

Bir an önce test sayısı 10binlerin üzerine çıksında kaç kişi hastaysa ortaya çıksın, ona göre önlemler alınsın. Böyle yavaş yavaş tespit edilmesi çok daha kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt