Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
Beyler almanlara biraz sovelimmi
Bir ben sovuyorum tuhaf duruyor
Biz burada sadece Çinlilere söveriz, bazen de Araplara. Üçüncü bir millet ırkçılığa girebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler almanlara biraz sovelimmi
Bir ben sovuyorum tuhaf duruyor
Ya çinlileri unutmayalım sürekli küfredelim diye yayınlıyorlar sanırım. Starda da geçen başka bir tane oynadı yarında çin filmi varmışKanal D'de suan 'Salgin' filmi izliyorum.
Arttırıyorum 30 milyon diyorum.bu virus yuzunden dunyada 1 milyon insanin ölmesi olası mi?
1 milyonu bulur mu bilemeyiz ama bir anda yok olup gidecek gibi durmuyorbu virus yuzunden dunyada 1 milyon insanin ölmesi olası mi?
iyide konut kredisini %90'a cıkarmış ucak bilet kdvsinide %1'e indirmiştik. Neden vaka ve ölüm oranları arttı?
Geçen gün izledim pek beğenmedim. Film izlemiş gibi hissetmedim bitince. Bir I am legend, veya 28 days later, 28 weeks later hissi vermediKanal D'de suan 'Salgin' filmi izliyorum.
Kitabın orijinalinde 10 sene sonra tekrar geri gelip kaybolacak diye yazıyor Türkçeye yanlış çevirmişleraçıkcası çok ilginç resmen nokta atışı yapmış on yıl nedir ya adam kalmaz piyasada.
bu virüsü insanların yaptıgı net bellı oldu bu kehanetlerden sonra!!
Bende bunu ızlıyorumGeçen gün izledim pek beğenmedim. Film izlemiş gibi hissetmedim bitince. Bir I am legend, veya 28 days later, 28 weeks later hissi vermedi
Evet zaten bu kitapta bunlar yazıldığı için virüs çıktı sanki onu ispat etmeye çalışıyoruz sen git otunu içSylvia brown sarlatanin tekiydi
Ayni sayfada zaten 2010da cikan insan eti yiyen superbakteryadan bahsediyor
Ama sizin sucunuz degil bende mal gibi atlamistim ilk gordugumde. Ayrica Kim kardashian quotelayan arkadasi kim kardashiani quote ettigi icin banlanmasini talep ediyorum
Saygilar