- 3 Temmuz 2012
- 138.000
- 86.856
- 5.338
kardesım boyle seyler atmayın korkuyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardesım boyle seyler atmayın korkuyoruz
Vasfi gelmedi daha,gel kremali mantarli penne yapakyok mu sergene sövecek bı uye
kardesım ılık ılık msjlar yazma gece vaktiVasfi gelmedi daha,gel kremali mantarli penne yapak
Kavga cikartmak istesem melisa hanimdan bahsederdimarkadaslar kavga cıkmayacaksa uyuyacagım
Kim tahrik oluyosa Allah cezasini versin :/kardesım ılık ılık msjlar yazma gece vakti
cidden @Taner Selman nerden buldunuzbu ne yav![]()
Vasfi gelmedi daha,gel kremali mantarli penne yapak
%2 ölmez öyle hesap mı olur? Dünya nüfusunun belki %20si enfeksiyon kapacak. Ölüm oranı da iyimser bir şekilde 0.5 diyelim 75 milyon filan yapar. En iyi ihtimal 15 milyon ölür diyen bir araştırma görmüştüm geçen günDunya nufusu 7,7 milyard, diyelim 2% oldu, 385 milyon olu.
Turkiye nufusu 85milyon, 1,700 000milyon
Eger 1,2 til devam ederse durum vahim!
Ama oyle olmayacak, camina soktugum cinliler ilac bulup zengin olurlar.
Sonra esek y... mi yarasi mi be bok ise yiyip yine bir virus sicarlar.
Bu cinlileri hic sevmedim, pis bir millet.
Bilerek yaziyorum tabiki,girlasina.senin cinsiyetci tarafinla ilgilenmiyorumSergen dostum neden karı gibi mesajlar yazıp, benim cinsiyetçi tarafımı uyandırıyorsun?
cidden @Taner Selman nerden buldunuz
link atabılın mı ustadBiraz önce atılan kehanetle ilgili twitter paylaşımının altına atılmış yorum olarak
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan 15 saate bi giriyorum foruma,bana çattılar.dizi keyfime donuyorum adminsinirlendiğimiz kişilere 1 post uzak duralım sosyal mesafeyi koruyalım
%2 ölmez öyle hesap mı olur? Dünya nüfusunun belki %20si enfeksiyon kapacak. Ölüm oranı da iyimser bir şekilde 0.5 diyelim 75 milyon filan yapar. En iyi ihtimal 15 milyon ölür diyen bir araştırma görmüştüm geçen gün
kalabalıktan uzak dur heryer tehlikelerle doluUlan 15 saate bi giriyorum foruma,bana çattılar.dizi keyfime donuyorum admin