- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Amerikan virüsü olmadığı ne malum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Domuz yiyorlar tamam da pangolin ya da yarasa yediklerini sanmamAmerikan virüsü olmadığı ne malum
![]()
Merkel in Berliner Supermarkt: Die Kanzlerin zahlt mit Karte
Bundeskanzlerin Angela Merkel gestern Nachmittag beim Wochenendeinkauf in Berlin-Mitte.m.bild.de
geri kalmış bunlar yaaa hani nerde korumalar
Asker tıraşı oldum abi bıyık sakal falan da gitti; virüsle mücadelem sert radikal kararlarla devam ediyor.
virüs belli ki kimseye acimiyor yoksa börtü böcek yiyenlere girmezdi m8
meydanda yenmeyecek kivama gelen PORTAKALLARI SIKAN hirdavatlar sonrasinda arabalarina binip en yakin shell istasyonundan depoyu fulleyip evlerine gecmistir
bozuk saat bile günde 2 defa dogruyu gösteriyor yani yeni cekilecek maskeli besler filminin figüranini ciddiye almaya gerek yoktur
maskeli ahmed
Disarda rahat rahat piknik yapan sahilde ossura ossura gezen moruklari gördükce cildiriyorumNoldu reis yine ne yaptık
Böyle 10 tanesini üst üste koyup gel sapla desinler.Cevap olarak benim juniorun onuru,haysiyeti,şerefi var der geçerim.![]()
Çinli insanlara farklı gözle bakmayalım lütfen
Yaşlandım be şeroAdmirligi recebe devredip sari uye olma vaktin gelmedi mi sencede hae?
20 sinde bir genç varYaşlandım be şero
@Sertan Nalbant ile o konu hakkında çok doyurucu bir sohbet gerçekleştirmiştim bugün whatsApp’ta. Okuduktan sonra aklınıza gelen ilk şeyi kafanızda kurmayın! S. eyleminin dile getirilmesi çeşitli şekilde olabilir. Örneğin kafamı s. yeter diyen insan karşısındakinin cinsel organıyla kafasını becerdiğini ima etmiyor.
Sağlıklı forumlar.