Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedelere sokağa çıkma yasağı getirdik torunları parkta sahilde cirit atıp mangal yakıyor sonra böyle şakalar komiklikler ne güzel önlemler alıyoruz bakanlığımız ve reisimiz çok iyi yönetiyor süreci

Koronavirüs vakasina rastlanmayan ülkeler:

Myanmar, Kuzey Kore, Suriye, Tacikistan, Laos, Türkmenistan, Yemen, Uganda, Mozambik, Mali, Malavi, Burundi, Sierra Leone, Libya, Eritre, Komorlar, Lesotho, Botsvana, Güney Sudan, Moritanya, Gine-Bissau, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları, Dominika, Belize, Grenada, Saint Kitts ve Nevis

Cinlilerin gitmedigi ulkeler.

dedelere sokağa çıkma yasağı getirdik torunları parkta sahilde cirit atıp mangal yakıyor sonra böyle şakalar komiklikler ne güzel önlemler alıyoruz bakanlığımız ve reisimiz çok iyi yönetiyor süreci

En azından resmi olarak virüsün en geç geldiği ülkelerden biriyiz. Bir de ilk bizde yayılsa neler olurdu kim bilir. Proaktif değil reaktif yaklaşım var hep. O da felakete sürükleyecek.

Özgür hocanın paylaştığı haberi sabah okudum ama doğruluğuna şüpheyle yaklaşmıştım, o dedi diye doğrudur diye düşünüyorum ama o aylarda ortalama kaç kişi öldüğüne de bakmak lazım.

Onu da geçtim korona dışınds başka etmenlerle öldü de gösterebilirler bu da olası zaten.

SON DAKİKA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla nafaka dışında icra dairelerindeki bütün iş, işlem ve takipler durduruldu. İkinci bir anonsa kadar icra işlemi yapılmayacak.

cin icin 8 mılyon 8 bin gibi bi rakam pamir rtaşım dogru olabilir

cin virüsü bu ne olur ne olmaz dikkatlı olalım
8 milyon gibi bir sayidan bahsederken bu kadar inanmaya hazir olmaniz acikcasi kimin daha iyi propaganda yaptigini cok iyi gosteriyor

Aklimizla alay etmelerine izin vermeyelim, supheyle yaklasalim

Yav millet iyice komplocu oldu çıktı. 1.5 milyar nüfuslu ülkeden bahsediyoruz, Türkiye'nin 20 katı nüfus. Türkiye'de 3 ay içinde 4 milyon operator değiştirse veya kapatsa çok mu büyük şok olur? En basitinden geçen yıl bizim ülkede 5.8'lik İstanbul depremi oldu telefon hatları sabahtan akşama kadar çekmedi. Belki heriflerde de böyle bir durum oldu kaos ortamında ve operator değiştirdiler. Ki bu tarz bir rakam için böyle büyük bir kaosa ihtiyaç olur mu ona bile emin değilim. Ayrıca Çin'in virüsü bitirme aşamasına getirmesi neden bu kadar sürpriz oldu ki? Herifler zaten totaliter rejim, sokakta karantinadan kaçanı vura vura, maske takmayanı tekmeleye tekmeleye, evinden çıkmaya çalışanın kapısına çivileri işleye işleye salgını bitirme noktasına getirdiler işte. Salgın böyle ülkede bitmeyecek de ekonomi çökmesin, zenginler zenginliklerinden en ufak bir şey kaybetmesin diye yaşlıların otobüs kartını iptal etmek için 1 ay bekleyen ülkede mi bitecek? Ki heriflerin o süreçten sonraki yurtdışından gelenlere karşı karantina şartları, teknik takibi ve olaya yaklaşımı da yazıldı çizildi o kadar. Ortada zaten büyük bir tehlike var, önlemler alınmadığı takdirde en kötü örnekleri de gördük, insanlar fazladan kaos çıkartıp ne kazanmayı arzuluyorlar hiç bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt