Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
IMG_20200322_160853.webp

Çin ne kadar şerefsizlik yaptıysa WHO da o kadar şerefsizlik yapmıştır. Aylarca bu virüsten bahsetmediler. Ocak ayında bile "ne var canım o kadar da abartmayın, Çin virüsü kontrol altına alıyor" tarzında açıklamalar yapmışlardı. Çin ve WHO arasında kirli ilişkiler varmış her yerde görüyorum. ABD ve diğer ülkeler kesinlikle bu olaydan sonra Çin'i pasifize etmeli ve yaptırımlar uygulamalı. Yok öyle virüs çıkartıp sonra dünyaya yayıp dünyadan gizlemek. Resmen savaş sebebi gibi bir şey bunların yaptığı.

Çin ne kadar şerefsizlik yaptıysa WHO da o kadar şerefsizlik yapmıştır. Aylarca bu virüsten bahsetmediler. Ocak ayında bile "ne var canım o kadar da abartmayın, Çin virüsü kontrol altına alıyor" tarzında açıklamalar yapmışlardı. Çin ve WHO arasında kirli ilişkiler varmış her yerde görüyorum. ABD ve diğer ülkeler kesinlikle bu olaydan sonra Çin'i pasifize etmeli ve yaptırımlar uygulamalı. Yok öyle virüs çıkartıp sonra dünyaya yayıp dünyadan gizlemek. Resmen savaş sebebi gibi bir şey bunların yaptığı.
yasin konuyu salalım derim

Hastalığın geç teşhis edilmesi hatta teşhis edilmemesi problem.

Yani bir problem var kişi de ama önemli semptom göstermeyince umursamıyor ve bulaştırma devam ediyor.

Trojanlara çok benziyorlar ama sonunda insanlar ölüyor

Who'nun arkasinda kimler var? Kimler finanse ediyor? Kızıl haç nedir? Rotschild ve Rockefeller ailelerinin kirli oyunları birazdan...

Ben bu yasima geldim dunyayi bu kadar etkileyen bi salgin gormedim Insta veya Facebookta bile takip ettigim yabanci insanlar surekli virus hakkinda konusuyor.Nasil atlatacağiz bu dalgayi bilmiyorum

Hollanda'da son 24 saatte 43 kisi daha vefat etti Corona virus'ten dolayi. Toplam olu sayisi 179. Toplam vaka sayisi 4204.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt