Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.681
- 21.759
- 2.643
Way be insanlara ismini soylemeden hakaret eden korkaklar yine turemisYorumlarda hâlâ Çin yalamalarını görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Way be insanlara ismini soylemeden hakaret eden korkaklar yine turemisYorumlarda hâlâ Çin yalamalarını görüyorum.
Kafayı yemiş la herif. Ya da milleti gerizekalı yerine koyup paraya para demiyor
Reis sana demedim yav sakin ol. Ay lav yu komutan!İyi uykular!
ama kübalılar aç öyle değil mi mehmet reis!Kübalı doktorların İtalya'ya gittiği haberini tipik romantik solcu sıkması sanmıştım ama değilmiş herifler harbi baya baya gitmişler, hatta İtalyanalr alkışlamış falan helal olsun. Ben hayatta gitmezdim.
La Kübalılar koştursun seni.ama kübalılar aç öyle değil mi mehmet reis!
İtalya'da bugün 31 yaşındaki bir hemşire ve 37 yaşındaki kulüp başkanı ölmüş. Tabii bu benim bildiklerim. Daha bilinmeyenler de vardır.
Yok ya zaten cekmesem de ayni seyemeklı maasını cektın mı sen ustad
Kafayı yemiş la herif. Ya da milleti gerizekalı yerine koyup paraya para demiyor
Abdullah Çiftçi kekosunu mu diyorsun bşkan?Bu adamlar sürekli TV de bide kel var 500 tane komplo teorisi söylüyolar iclerinden bir kacı tutuyo sonrada bak dedigimiz cıktı diyolar
Doğru valla. ABD'li dostlarımız için tehlike çanları çalıyor.Abd 14k yeni vaka aciklamayi nasil basardi yaw
Worldometerstaki sayi dogru mu