Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya'da bugün 31 yaşındaki bir hemşire ve 37 yaşındaki kulüp başkanı ölmüş. Tabii bu benim bildiklerim. Daha bilinmeyenler de vardır.

1584898020627.webp

vaziyet

Ben inatla yazmaya devam edeceğim, evet koronavirüs gripden daha öldürücü bir virüs ağır geçiren %15'lik dilimdeki insanlarda semptomlar da ağır seyrediyor vs vs lakin 30'lu, 40'lı hatta 60'lı yaşlarda ölüm görünce panik olmanız gerekmiyor. 30'lu ya da 20'li yaşlarda olmanız otomatik olarak size s.k geçmeyeceği anlamı taşımıyor ama istatistiksel olarak %99 ya da yaşınıza göre %97 ölmeyeceksiniz (Korona kapmanız halinde)

Bu yaşlarda gripten ölende var, aşağıda yalnızca Dallas'tan örnek verdim çünkü karşıma ilk o çıktı. Detaylı araştırsak geçen sene 4 haneli rakamlarda orta yaş ve yetişkin genç ölüm bulabiliriz rahatlıkla.

Dallas County flu deaths this year
Dallas County has reported 11 flu-related deaths this year, including one death of a child. The victims include:

• A 36-year-old Dallas resident
  • An 81-year-old Grand Prairie resident
  • A 79-year-old Irving resident who had pre-existing medical conditions
  • A 34-year-old Dallas resident
  • An 85-year-old Cedar Hill resident
  • An 82-year-old Dallas resident
  • Three Dallas County residents — ages 73, 64 and 65 — who all had pre-existing medical conditions
  • A 16-year-old Dallas resident
  • A 34-year-old Dallas County resident
SOURCE: Dallas County Health and Human Services

Kübalı doktorların İtalya'ya gittiği haberini tipik romantik solcu sıkması sanmıştım ama değilmiş herifler harbi baya baya gitmişler, hatta İtalyanalr alkışlamış falan helal olsun. Ben hayatta gitmezdim.
ama kübalılar aç öyle değil mi mehmet reis!

Yeni vaka sayısı kaçmış bugün italyada? Dünle kıyaslayarak yazabilirmisiniz?

ABD'de son 24 saatte 13.931 vaka ve 94 ölüm gerçekleşti. Böylelikle ABD'de toplam vaka sayısı 38.138, ölü sayısı 396 oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt