- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Almanya Başbakanı Angela Merkel, karantinaya alındı.
sputniknews
sputniknews
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha lan ABD + 12.549 vaka açıkladı. Dün 4.824 açıklamışlardı. Test sayısı artmıştır lakin bunlardaki artış hızı kimsede yok.
Oh mein god kaos. Doğru mu ki ?
Yeni vaka sayısı kaçmış bugün italyada? Dünle kıyaslayarak yazabilirmisiniz?
土尸金 劊子手eldivensiz önlemsiz market geziyordu 2 gun once uyardık ama
Oda varda bide keltoş var ismini unuttum denver havaalanıyla ilgili bir sürü teorileri filan var onu diyorumAbdullah Çiftçi kekosunu mu diyorsun bşkan?
Amerika halkının da montofondan farkı yok ondan o kadar hızlı. Test artınca bizde de durum aynı olacakOha lan ABD + 12.549 vaka açıkladı. Dün 4.824 açıklamışlardı. Test sayısı artmıştır lakin bunlardaki artış hızı kimsede yok.
Sadece test ile alakalıysa çok bir problem yok da bunların bir haftadır ivmesi baya yüksek.Amerika halkının da montofondan farkı yok ondan o kadar hızlı. Test artınca bizde de durum aynı olacak
Çarşamba günü itibari ile evden çalışmaya geçmiştim zaten Mart sonuna kadar öyle. Tahminen Nisan ayı da evde geçer. Evden çıkmıyoruz işte kardeşim ne yapalım? Bir markete falan çıkıyorum bir de çöpleri atmak için çıkıyorum. Onun dışında evdeyim. Hastalanmadığım bir senaryo için konuşacak olursam evde olmakla alakalı bir sıkıntım yok. Zaten evcimen bir adamımdır. Lakin ülke ve dünya genelindeki mevcut vaziyet can sıkıcı ve hatta ürkütücü.forumumuzda risk grubundaki üyelerımız hakkında bilgi alalım nasılsınız umarım dısarı cıkmıyorsunuz abiler
@Fatih Hacı @Mehmet Arslaner @Erman Türker @Uğur Bulut cok riskli @Ahmed Arif Kesen
Oha lan ABD + 12.549 vaka açıkladı. Dün 4.824 açıklamışlardı. Test sayısı artmıştır lakin bunlardaki artış hızı kimsede yok.
Rdash çegen tepesinde sanal bir mangal partisi yapabilirizeğer ki ayrı bir yasak gelir eve tıkanırsak (işe gitmezsek) buradaki bütün aktivitelere katılmak isterim. bol aktivite yapalım
İşte direk montofonluklarıyla alakalı. Onlar da dikkat etmiyor aynı bizimkiler gibi. Biz bizim halka cahil diyoruz da amerikada cahillerin katmerlileri varSadece test ile alakalıysa çok bir problem yok da bunların bir haftadır ivmesi baya yüksek.
sucuklar benden
@Ünsal Vardar beleşe bulabilir rdash sucuğu. etler senden olsunsucuklar benden
651 ölüm sayısı değil miydi reyiz vaka kaç acaba?651
3-4 haftaya maçları bira eşliğinde izlemeye başlarız bence.
Corona dünyayı değiştirecek olan şey değil gibi.