Koronavirüs Haberleri | Arşiv #1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay vay vay allah sonumuzu hayır etsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün bizimkilere gittim ev ihtiyaçlarını görmek için de dayak mı yedik alışveriş mi yaptık belli değil alması ayrı paketlenmesi ayrı evde dezenfekte etme faslı ayrı yordu annem kafayı yemiş olabilir bütün bu hengamenin içinde içerilerden gooool diye bağıran spiker sesi geliyordu babam içeride fb maçı tekrarını izliyordu muhtemelen koah hastası olduğu için onla temasa geçmedim hiç.

Ailenle birlikte karantina altına alınmayı isterdim. İstediğim dikkat, önlem bu. Babaya da sevgiler . . .

Hollanda, yeni Italya olma yolunda emin adimlarla ilerliyor :(
Hollanda maalesef cok gec onlem aldi Alper, yurt disindan cok gelen oldu, sokaga cikma yasagini simdilik dusunmuyor Rutte.

Diger yorumunda yazdigin gibi aciklanan rakam sadece test yapanlara gore belirlendi. Rivm her gun bilgi verdiklerinde en sona yaziyorlar viruse yakalanlarin sayisi daha yuksek ama testleri henuz yapilmadi.

Hollanda maalesef cok gec onlem aldi Alper, yurt disindan cok gelen oldu, sokaga cikma yasagini simdilik dusunmuyor Rutte.

Diger yorumunda yazdigin gibi aciklanan rakam sadece test yapanlara gore belirlendi. Rivm her gun bilgi verdiklerinde en sona yaziyorlar viruse yakalanlarin sayisi daha yuksek ama testleri henuz yapilmadi.
Bu gidisle 6 nisan olur 6 mayis ve belki bu sure daha da uzayabilir.

çinin wuhanından bütün dünyaya yayıldı ama çinin diğer bölgelerini teğet geçti öyle mi

sizde gülün geçin çinden gelen rakamlara
Adamlar virüsü kendi yaptı ilacıda ellerinde 2 milyara yakın nüfus varken nasıl kontrol ediyorsun
kimeseyi inandıramazlar bıçak gibi kesilmesi akla mantığa sığmıyor italya 60 milyonda kontrol edemiyor

Çin ve İran'ın her söylediği yalan canları isterse rakam veriyorlar
Heleki İran'da tedbir filanda yok ölen şehittir diye düşünüyor mollalar

Çin'in en büyük yalani 2 3 şehirle atlatmis gibi göstermeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt