- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Bugün TV'de de konuşuldu. Biri tamamen kaybetmiş uzun zaman olmul geçmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga kaç gün ve hangi güzergah planlamıştıb, çok uzun sürer beUlan ne hayallerim vardi abv Çin evden cikamaz olduk sozde yazin bisikletle turkiye turu yapacaktim sinir oldum simdi yaza kadar bitmez bu illet![]()
Tuh beDün karantinaya alınan Merkel'in ilk koronavirüs testi negatif çıktı.
Rizeden cikip sahil boyu gidecektim ic taraflara gerek yokAga kaç gün ve hangi güzergah planlamıştıb, çok uzun sürer be
Bunlari dusunmeye ya da neden bu kadar caresiz kaldik demeye hic gerek yok, populer siyasi soylemlerle isin icinden cikilacaktir.Sigorta sistemi ne işe yarıyor ne fonksiyonu kalmış ki.dünyanın her ülkesinde aynı sorun, maaş ödemelerine anca yetişen, sağlık hizmetlerini karşılayamayan bir sistem.
Corona burada bir şeyleri değiştirecektir.
Bir de siyasiler toplum sağlığını ilgilendiren kararları almakta Dolaylı da olsa ekonomiyi ve oylarını düşünüyorlar sürekli, bu da ayrı bir parantez. Önceki kararlarını da sorgulamak gerek.
Belki birazda burası.
Net olan tek şey, pangolinler intikamlarını fena aldı
Allah belalarını versinBunlari dusunmeye ya da neden bu kadar caresiz kaldik demeye hic gerek yok, populer siyasi soylemlerle isin icinden cikilacaktir.
Bina kolay yaw bos binadan bol bir sey yok bu ulkedeCamileri hastaneye çevirsek bu millete fazlasıyla yeter.
Dün kaçtı acep yeni vaka sayısı, bunlar da pikten aşağı döndüler heraldeFransa 671 yeni vaka
AzmisFransa 671 yeni vaka
Dün kaçtı acep yeni vaka sayısı, bunlar da pikten aşağı döndüler heralde