- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
24 mart haftasi dediler,hafta bitmedi daha dur bakalim,hayirlisi.bende bekliyorumEn son 24u diyordun sonra var mi bir gelişme?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pergen uyku vakti![]()
@Mehmet Arslaner24 mart haftasi dediler,hafta bitmedi daha dur bakalim,hayirlisi.bende bekliyorum
Biz kapattik konuyu mehmet abiyle.Ben artik astroloji muhabbeti yapmak istemiyorum @Mehmet Arslaner bana sormayin bisey yav
Kendimi o konuda standby'a aldım. O konu öyle basit değil dedi, adam karmacı dedi, solar return dedi, an haritası dedi, matematik dedi, tarih dedi, mitoloji dedi orda bir durdum bende mecbur. Sergo'nun mesajından ticaretçi veya tırcı olmaya karar verdim.
arkadaş futbol ısı haritası konuşacağımız sitede gündemlerimiz
belalar yakamızı bırakmıyor
savaş haritası
deprem haritası
virüs haritası
en son bir de yıldız haritası çıktı şimdi
Dünya'ya Asteroit çarpma olasılığı nedir ?astrolojiyle ilgili sorularinizi bana yonlendirebilirsiniz
Biz Y.Y. siz kaçın a dostlar
Sıkıntılı şehir ortaya çıktı böylelikle.Twitter akışı görünmüyor içini yazayım.
Samsunda süper bulaştırıcı varmış, avmde çalışıyormuş. Umreden gelen dedesinden kapmış. Zaten eksik kalsak şaşardım
yine mi samsun. adanadan hiç ses çıkmadı hayretTwitter akışı görünmüyor içini yazayım.
Samsunda süper bulaştırıcı varmış, avmde çalışıyormuş. Umreden gelen dedesinden kapmış. Zaten eksik kalsak şaşardım
Uyku falan kalmadı ya resmenSıkıntılı şehir ortaya çıktı böylelikle.
Samsun mu ikamet?Uyku falan kalmadı ya resmen