Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devlet karşılayamaz diyen insanlara: Yıllardır çalışanlardan kesilen işsizlik fonu ile 1 ay gıda ve sağlık sektörü hariç (onlarıda minumum seviyede çalıştırarak) eve kapatıp maaşlarını ödeyebilecek para birikmiş olmalı. He yok biz o parayı çar çur ettik; altın varaklar, ejder taşağı meyveleri aldık diye söyleyin ona göre insanlar beklentiye girmesin.

karşılaştırmalı trendimiz nasıl acaba

bu işlere çok kafa yoran arkadaşlardan bir yorum bekliyoruz

15 gün kapamakla sorun çözüleceğini sanmıyorum ben, durum zaten çok boktan bir noktaya geldi bence. Başta salgını ciddiye almamanın ve sınırları kapamamanın cezasını çekiyoruz, dibimizde İtalya ve İranda binlerce enfekte ölüm olurken virüs Türkiye'de yoktu hexd Üstüne bi de Umre'ye adam gönderdiler. 1 aylık yasakla bişeyler çözülür anca.

sokağa çıkma yasaklanmazsa, ne yazık ki durmayacak ve çok geç kaldık an itibari ile. zararın neresinden dönsek kardır, umarım akıl ederler.

İtalya'da koronavirüs'ün öldürme oranı %10.84'e çıktı, genel genel istatistiği de yukarıya çekiyor. Sağlık sistemi çökünce neler olacağına canlı kanlı tanıklık ediyoruz, mecburen hasta seçmek zorunda kalıyorlar bu sebeple de ölüm oranı diğer ülkelere göre absürt şekilde yüksek.

Klasikleşti ama yine de yazmakta fayda var, test sayımız nüfusumuza oranla düdük gibi.

Artık dua edecez işin sonunda çok büyük kayıpla kapatmayalim 1000gibi rakamları muhtemelen gorecez
Test sayısını çok daha yukarılara çıkarmaktan başka çare yok sokağa çıkma olayı için bence geç kaldık

Bu Tweet kullanılamıyor. diyor

Bir de diğer ülkelerin test sayılarına dair 1 bilgin var mı abi
Böyle yazıyor tweette

Almanya: 483.295

İtalya: 394.079

Güney Kore: 387.925

Kanada: 170.644

İngiltere: 113.777

Türkiye: 55.464
🇹🇷
🇹🇷

Hollanda: 46.810

Tayvan: 29.389

Hindistan: 26.798

Malezya: 24.168#vaka7402

Benim merak ettiğim bu vakaların yaş aralığı nedir gencmi yaslimi ağırlıklı bizim için en önemli nokta bu olur gibi.

fransa başbakanı: nisanın ilk yarısı bugünden daha kötü olacak

Güney Kore sokağa çıkma yasağı bile uygulamadan nasıl atlatabiliyor la enteresan cidden

Okulları da komple tatil etmişler diğer yıla kadar doğru mudur yeni gördüm

İtalya'da ölü sayısı 10.000'i geçti!

İtalya'da #COVID19 virüsünden dolayı son 24 saatte 889 kişi öldü, 5974 enfekte oldu. Böylelikle İtalya'da toplam ölü sayısı 10.023, enfekte sayısı ise 92.472 oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt