Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada ev doktorları sağlıklı yaşlıları arayıp muhtemel bir enfeksiyonda yoğun bakımda tedavi olmak istediklerini veya istemediklerini soruyormuş.

Oha adamlar neyi incelemişler.

(bkz: devletin kayıp vaka sayısını doğru vermesi) başlığına girilen entry neticesi yaptığım inceleme neticesinde 28 mart 2020 tarihinde istanbul'da covid-19 sebepli 21 ölüm vakasının olduğunu gördüğüm sistem . edevlet ibb
28 mart 2020 tarihinde bakanlık verilerine göre ülke genelinde toplam sayı 16 değil miydi ?

edit: sevimsiz karga 'nın mesajı ''24 mart tarihinde corona dan ölen dilek tahtalı için doğal ölüm yazmışlar. bunu da edit edip yasar mısın. çok önemli bir detay.''

Oha adamlar neyi incelemişler.

(bkz: devletin kayıp vaka sayısını doğru vermesi) başlığına girilen entry neticesi yaptığım inceleme neticesinde 28 mart 2020 tarihinde istanbul'da covid-19 sebepli 21 ölüm vakasının olduğunu gördüğüm sistem . edevlet ibb
28 mart 2020 tarihinde bakanlık verilerine göre ülke genelinde toplam sayı 16 değil miydi ?

edit: sevimsiz karga 'nın mesajı ''24 mart tarihinde corona dan ölen dilek tahtalı için doğal ölüm yazmışlar. bunu da edit edip yasar mısın. çok önemli bir detay.''

ben buna bakiom ya duzenli olarak
olum sayisinda artis varmi fln diye ama normal-normalin hafif ustu gidior tabi sebeblere bakmadim tbh

ben buna bakiom ya duzenli olarak
olum sayisinda artis varmi fln diye ama normal-normalin hafif ustu gidior tabi sebeblere bakmadim tbh

Sistem hatası nedeniyle açılmıyor da ahbap Şubat ayına bakmış mıydın ölüm sayısı kaçlardaydı ortalama ? Geçen yıla göre veri çıkarmışlar ekşide ama pek bir şey ifade etmez o.

Belirtiler, hastaneye gitmen ve tanı koyulma sürecini kısaca anlatabilir misin rica etsem?

Keza hastanedeki yaklaşım nasıldı?

İlk birkaç gün gribim diye evde geçirmeye çalışmıştım hastalığı çünkü annem gripti benimki geçmeyince ve ateşim çok yükselince en yakın hastaneye gittim renktaş belirtiler şöyle başladı oradan da devlet hastanesine yolladım test için

Belirtilerim ateş, hafif orta öksürük ishal ve halsizlik idi ilk gittiğim yerde tomografi çektiler ciğerlerimde zatürre başlangıcı varmış
devlet hastanesinde kötü davranmadılar kan testi ve tomografisi kendileri de aldılar tekrardan sonra test yaptılar üstüne de serum verdiler 6-7 saat sürdü sonra eve yollandım 14 gün kimseyle temas etme dediler bende dediklerini yapıyorum doktorun

Sistem hatası nedeniyle açılmıyor da ahbap Şubat ayına bakmış mıydın ölüm sayısı kaçlardaydı ortalama ? Geçen yıla göre veri çıkarmışlar ekşide ama pek bir şey ifade etmez o.

yakin zamanda random zamanlara bakmistim karsilastirmak icin gecen sene falan 250 civari oluyordu hic 300 civari gormedim ki ortalama gordugum kadariyle 200-220 arasi. subata da bakmisimdir orda da gormedim ama cogunlukla bu aya bakiyordum tabi

Bu ugurun hayati show, yalan dolan. Bunun gibiler yüzünden iktidar istedigi gibi at kosturuyor ya

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Bütün ünlüler böyle şu anda. O tepemize çıkarttığımız andavalların hepsi bize götünü döndü. Kendi şatolarında korunuyorlar halktan kazandıkları parayla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt