Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ”Her gün ortalama 20 kişi olay anıyla sonrası dikkate alındığında trafik kazalarında can vermiş. O zaman Kovid-19 salgınındaki karamsarlık neyin nesidir? Bu karamsarlığı devamlı körükleyenler neye ve kime hizmet etmektedir? Korkuya kapılmanın ne gereği vardır?” dedi.

İyice kafayı yedi bu bahçeli ya. Salgın bir hastalığı, trafik kazalariyla karşılaştıracak kadar kafayı yemiş hemde.

Bide şu ' ..... yi destekleyen kime hizmet etmektedir' vb lafı çok sıktı. Millet maddi manevi kafayı çıldırmak üzere bide bu kendini bilmezlerin lafıyla daha da deliriyor.

Sacma sapan konuşacağınıza susun bari de ekstra sinirlendirmeyin insanları.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Direkt olarak virüsü ve tıbbi konuların takibini bırakmaya karar verdim, bir kaç ay sonra hiç umursamayacağımız bir konu için gereksiz yere saatlerimi hatta günlerimi harcadım mal gibi. Önlemimizi aldık, sokağa çıkmıyoruz gerisi beni ilgilendirmiyor şu dakika itibariyle. Kendimi dizi-film ve oyunlara vermeye karar verdim.

.......... testini de bilim kurulunu da mutasyonunu da kuluçka süresini de.

Yüzde olarak test-vaka oranı düşüyor gibi...Ne dersin 1 aya bu illetten kurtulur muyuz?
Çok zor. 2020 sonuna kadar kalıcı bir çözüm ortaya çıkacağını sanmıyorum.

Hayat bir noktada normale dönmeye başlar ama etkileri yok olmaz.

Direkt olarak virüsü ve tıbbi konuların takibini bırakmaya karar verdim, bir kaç ay sonra hiç umursamayacağımız bir konu için gereksiz yere saatlerimi hatta günlerimi harcadım mal gibi. Önlemimizi aldık, sokağa çıkmıyoruz gerisi beni ilgilendirmiyor şu dakika itibariyle. Kendimi dizi-film ve oyunlara vermeye karar verdim.

aynen böyle abi ya sen cok kafaya takmistin ben bu moda birkaç gün önce girdim. onca uyariya vs itibar etmeyenleri ben düşünemem, kendimi ve ailemi korumaya calisirim ha bulasir bulasmaz ne yapayim yani ates karayi dinleyecegime can gox falan dinlerim veya ali kemalin almanic şarkılarını dinlerim.

Aga normal hayat düzenimi özledim.Çıkıp dolaşmayı,yemeyi,içmeyi en önemlisi futbolu özledim.Ne zor bir durummuş arkadaş?En kısa sürede bu salgından kurtulup normal hayat düzenine dönmeyi diliyorum.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ”Her gün ortalama 20 kişi olay anıyla sonrası dikkate alındığında trafik kazalarında can vermiş. O zaman Kovid-19 salgınındaki karamsarlık neyin nesidir? Bu karamsarlığı devamlı körükleyenler neye ve kime hizmet etmektedir? Korkuya kapılmanın ne gereği vardır?” dedi.

İyice kafayı yedi bu bahçeli ya. Salgın bir hastalığı, trafik kazalariyla karşılaştıracak kadar kafayı yemiş hemde.

Bide şu ' ..... yi destekleyen kime hizmet etmektedir' vb lafı çok sıktı. Millet maddi manevi kafayı çıldırmak üzere bide bu kendini bilmezlerin lafıyla daha da deliriyor.

Sacma sapan konuşacağınıza susun bari de ekstra sinirlendirmeyin insanları.

Bence söylediklerini pekiştirmek için corona hastaları ile fiziki anlamda kucaklaşmalı başbuğ. O zaman panik bitebilir.

En rahat adamın bile kafasında fazlasıyla yer kaplıyor abi su mevzu zaten. az buçuk bilinçli biriysen geceleri uyku kaçırmaya, izlediğin dizi/filmlerde bile 'ulan amma yakın temas kuruyorlar biz 3mt yaklaşmaya korkar olduk' diye aklına düşmeye başladı. İyice manyak etmeye başladı yani bu konu. Her gün belediye ayrı camiler ayrı duyurular, vaazlar veriyor. Neredeyse corona ile yatıyoruz corona ile kalkıyoruz.

Özel işletmede çalışıyorsan mecbur ise de gidiyorsun. Ellerimi gün içinde kaç defa dezenfektan, kolonya ve sürekli bir sabun ile yıkama halindeyim hiç bilmiyorum. Ama abartmıyorum 80 100 defa yıkar olduk herhalde.

Fazlasıyla can sıkmaya başladı gerçekten şu olay. Hadi kendini sıktır et ' etrafımdaki sevdiklerime bulaştırir miyim acaba' düşüncesi bile çok yıpratıyor insanı.

En iyisi senin yaptığını yapmak ama ister istemez tv veyahut sosyal medya da karşımıza çıkacak bu haberler. Bu belanin etkisi 0 a inmeden malesef uzaklasamayacagiz bu konudan.

Aynen öyle reis. Sürekli takip ruh sağlığını da çok etkiliyor. İnsan ayak tırnağından saçına kadar negatif yükleniyor. 2-3 gündür haber izlemiyorum, bu başlığı fazla okumuyorum, twitterdaki gündemi takip etmiyorum yemin ederim çok rahatım

liderimiz @Erman Türker modeline geçiş yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt