Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emekli ikramiyelerini Nisan başına çekmemize rağmen halen virüsün önüne geçemememiz büyük hayal kırıklığı oldu.

20200331_201326.webp

Alınan rüşvetlerle ve yandaşlardan silinen vergilerle tüm vatandaşlar en az 3 ay geçinir.

yb yer kalmayacak artı 70 feda edilecek. sağlık sistemi çökecek vs

İtalyada ilk vaka Ocak'ta ilk ölüm Şubatın sonuna doğru. Ondan sonraki sürede yine pat diye önlem almadılar ölümler yüzer yüzer gelene kadar. O kadar olacağımızı ummuyorum.

İtalyada ilk vaka Ocak'ta ilk ölüm Şubatın sonuna doğru. Ondan sonraki sürede yine pat diye önlem almadılar ölümler yüzer yüzer gelene kadar. O kadar olacağımızı ummuyorum.

İtalya yerine Avrupa’daki ilk vaka bizde olsaydı şu anda bizde ölen sayısı İtalya’nın 2-3 katı olurdu. Bundan eminim. Diğer ülkeleri gördükten sonra halen Umreye insanlar gidiyordu bizde.

Daha önce İtalya olmayız, o kadar da uzun boylu değil demiştim fakat bu yol İtalya-İspanya-İran'ı üst üste koyacağımızı gösteriyor.
Bu heriflere güvenme ihtimali bile hata.
IMG_20200331_201037.webp

Virüs dünya ya yayılmış etrafımızı kuşatmışken 40 kere dedik önlem diye gene kendi vatandaşını al ama önlemi sıkı tutarak al ilk part umreciler geldi Anadolu ya yayıldı sonrakiler karantiya alındı vip olanlar alınmadı meclisede sıçradı diyorlar, avrupa ve diğer ülkelerden hala uçuşlar devam ediyordu new york uçuşu bile tepkilerden kapandı bu hatalar zincirinin bedeli büyük olacak sorumlular hala pişkin gibi bu sayı başarıdır diyor

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İtalya'nın ilk 20 günlük verileri anlamlı değil yav, 2 Çinli rapor ediliyor 31 Ocakta, ilk ölüm 22 şubatta mı ne gerçekleşiyor vaka da 78 civarı bir şey.

İtalya gibi olmayacağımızı umuyorum.

Yarın İsviçre'yi geçer vaka sayısı. Yakın bir dönemde de 3 haneli ölü sayıları görülür. Ancak ilk 5 ihtimali pek yok bence. Oransal artışın en büyük sebebi geç teşhis ve test. Şubatta yayılım başlamıştır muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt