Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Bu kredi erteleme işi falan saçmaymış. 3 ay erteleyelim dedik 7 bin TL faiz işliyor ne anladık bu işten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kredi erteleme işi falan saçmaymış. 3 ay erteleyelim dedik 7 bin TL faiz işliyor ne anladık bu işten
Oha vade farksızdı hani.
Biz de öyle sanıyoruz öyle değil diyorlar her ay 100 TL erteleme faizi kalan 72 ay için 7200 TLOha vade farksızdı hani.
Halkbank zatenDevlet bankalarında öyle
Halkbank zaten
Biz de öyle sanıyoruz öyle değil diyorlar her ay 100 TL erteleme faizi kalan 72 ay için 7200 TL
Bankalar falan tekrardan dosya masrafı adı altında para alıyorlar. Herkes yolunu bulmuş krizi fırsata çeviriyorlar vallaOha ya rezalet.
öyle değilDevlet bankalarında öyle
Bizim rakamlar ne kadar saglıklı ben hic güvenmiyom her şeyleri yalan dolanHollanda ile vaka sayımız aynı onlarda 1,173 ölüm var bizde 214
Bizim rakamlar ne kadar saglıklı ben hic güvenmiyom her şeyleri yalan dolan
Ben hic bir şeyin tam dogru söylendigine inanmıyom tek türkiye icin gecerli degil bu birileri bizi iyi kandırıyoVaka sayısı doğru mu sence ?
bu virüs konusunda hala birseyleri sakliyorlar gibi....Belçika'da 12 yaşındaki bir kız ölmüş.