- 10 Nisan 2013
- 58.962
- 42.373
- 3.943
'Ankara Kuşu' FETÖ'den gözaltına alındı
bundle.app
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu baya önce engellemişim. bu tür gizemli hesaplar tehlikeli oluyor açıkçası bayağı da destekçi buluyorlar 15 temmuz zamanı da vardı böyle bir kaç tane fetöcü çıkan hesap'Ankara Kuşu' FETÖ'den gözaltına alındı
Bundle: Dünyadan Geri Kalma
bundle.app
Bunlar nasil insan evladi, bu durumu twitter de hashtag bile yapilmali![]()
şok marketleri boykot ediyoruz
cepte şok uygulaması ile bir sipariş verdim. şu virüs salgınıda pazar payını arttırmak için çalışan kasiyer arkadaşlara hiç bir araç vermeden siparişleri ellerinde taşıtıyorlar. öğrendiğim zaman içim…eksisozluk.com
ŞOK BOYKOTU!!
![]()
şok marketleri boykot ediyoruz
cepte şok uygulaması ile bir sipariş verdim. şu virüs salgınıda pazar payını arttırmak için çalışan kasiyer arkadaşlara hiç bir araç vermeden siparişleri ellerinde taşıtıyorlar. öğrendiğim zaman içim…eksisozluk.com
ŞOK BOYKOTU!!
Yeni tanımaya başladığımız bir virüs için modellemeler kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır gerçekten.Hollanda da modellere gore hareket ediyor. Ozellikle ‘R0’ faktoru (reproduction no.), yani ortalama bireyin bulastirma orani Hollanda’da iki haftada 3’den 0.3’e düsmüs modellere göre.
Bi aralar fuat avni mi ne vardı o duruyor mu hâlâBunu baya önce engellemişim. bu tür gizemli hesaplar tehlikeli oluyor açıkçası bayağı da destekçi buluyorlar 15 temmuz zamanı da vardı böyle bir kaç tane fetöcü çıkan hesap
Affedersin bok yesinler bundan sonra.
yakaladılar onu ama kim olduğu net olarak açıklanmadıBi aralar fuat avni mi ne vardı o duruyor mu hâlâ
sent via GSC
Modellemesine sıçtıklarımın. Iki haftaya hastahanelerde seçim yapmaya başlayacaklar. Yoğun bakımlar doldu dolacak.Hollanda da modellere gore hareket ediyor. Ozellikle ‘R0’ faktoru (reproduction no.), yani ortalama bireyin bulastirma orani Hollanda’da iki haftada 3’den 0.3’e düsmüs modellere göre.
israil nasıl yönetiyo bu süreci onlardan hic ses seda cıkmıyo
Bir bakayim 2 gundur haberleri takip etmiyordum spor konusunda.Hollanda Futbol Federasyonu, UEFA’nın yerel liglerin en geç 3 Ağustos'ta bitirilmesi gerektiği konusunda bilgilendirmede bulunduğunu açıkladı. @Alper Altun böyle bi şey okudum abi doğru mu?
Modellemesine sıçtıklarımın. Iki haftaya hastahanelerde seçim yapmaya başlayacaklar. Yoğun bakımlar doldu dolacak.