- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
şu ilacı bulun lan,ligi özledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilacı bulmusuz iste HELAL OLSUN
Ne diyor lan bunlar?
4-5 güne italya gibi 700 'lere iner umarımispanya +932
Google görmezse bile Provider görüyor.GPS açık olmadan da görebiliyor mu ki google konum yerini.
sent via GSC
Ne diyor lan bunlar?
Güneş ışınları etkisini azaltabilir, bu kadar.virüs sicakta duramiyor olayi dogrumu yanlismi? almanyada haftaya 23 derece bekleniyor
virüs sicakta duramiyor olayi dogrumu yanlismi? almanyada haftaya 23 derece bekleniyor
virüs sicakta duramiyor olayi dogrumu yanlismi? almanyada haftaya 23 derece bekleniyor
Virüsün yaşaması için canlı bir bedene ihtiyacı var her girdiği vücudu öldürürse virüs de yaşayacak bir beden bulamaz bir süre sonra mecburen evrilmeye başlar.. Aşı buldun diyelim virüs evrildiği an senin aşın patlayacak yeniden aşı bulmak zorunda kalacaksın.. Bağışıklık kazanmaktan ziyade olay virüsün daha az zararlı bir forma dönüşmedi
İngiltere başta bunu yapmaya çalıştı sağlık sisteminin çökeceğini anlayınca kısıtlama getirmek zorunda kaldı..
Imkansiz ama acik olan kisilerden ve anlardan topldigi verilerle cikardigi sonuc buyuk oranda geneli yansitir herhaldeGPS açık olmadan da görebiliyor mu ki google konum yerini.
sent via GSC
Virüslerde o tür bir bilinç yok. Mecburen evrilecek diye bir şey de yok. Bu tamamen tesadüfi mutasyonlar sayesinde rastgele olan bir süreç. Olmaya dabilir.
Her virüs mutasyon geçirmiyor. Geçirse de onun karakteristiği ayrı seyreder.
Aşı bulunması sayesinde sönümlenen bir sürü virüs türü var.
Ama çok yaygın olup da hiç mutasyon geçirmediği halde aşısı bulunamayan bir çok virüs de var.
Karışık mevzu yani.
Net bi bilgi yok o konuda. Ben tesiri olacağını düşünmüyorum.virüs sicakta duramiyor olayi dogrumu yanlismi? almanyada haftaya 23 derece bekleniyor
geçen 1 ısı haritası paylaşmışlardı. belirli derecenin üzerinde olan ülkelerde görülme oranı daha düşüktü o haritada. bulamadım şimdiNet bi bilgi yok o konuda. Ben tesiri olacağını düşünmüyorum.
GSCimbom Mobile App