Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.344
- 102.479
- 5.238
papyonlu mu?CNN'se ABD'den bağlanan doktorun biri 100bin üstü ölüm olur diyor ABD'de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
papyonlu mu?CNN'se ABD'den bağlanan doktorun biri 100bin üstü ölüm olur diyor ABD'de
Senede 1 milyonun üstünde ölüm oluyor zaten normalde.CNN'se ABD'den bağlanan doktorun biri 100bin üstü ölüm olur diyor ABD'de
Yok o çılgın çıkmadı bugünpapyonlu mu?
Virüsten mi stresten mi?Evet konunun esasına gelelim o zaman
Yakın zamanda Kaçımız öleceğiz
Uzun zamana bakmayın, uzun zamanda hepimiz ölüyüz zaten
Pislik herifler, tv ye rüşt ispatı için çıkıyorlar millet bilgi ve ilgi beklerken.Yok o çılgın çıkmadı bugün
Özgen Doğan diye bir Dr.
En son İsmail paşa dışarı çıkın diyordu. Yaşıyor mudur?Evet konunun esasına gelelim o zaman
Yakın zamanda Kaçımız öleceğiz
Uzun zamana bakmayın, uzun zamanda hepimiz ölüyüz zaten
Pislik herifler, tv ye rüşt ispatı için çıkıyorlar millet bilgi ve ilgi beklerken.
Utandım ben 2 gündür özellikle bu abd de ki kalpçiui izlerken
İstanbul vakalarından biri o diye tahmin ediyorumEn son İsmail paşa dışarı çıkın diyordu. Yaşıyor mudur?
Bunlarında ayrıca Allah belasını versin.
Yok dayı twitterda denk geldi.Bunlarında ayrıca Allah belasını versin.
La bu gemi batarsa sen kurtulacağını mı zannedersin
Bu nasıl bir özgüven
Salak
Eskişehir mi bu
Hocam o maske virüsten korumaz, bunu bilerek aldım ben, kendi yarım yüz maskem var.
Ama ihtiyacı olanlara, hiçbir şeyden iyidir diye aldım. Klasik doktor maskelerine benziyor, dikişi falan güzel ama takarken mesela içinden üfleyerek mum söndürebildim.
Yani koruması için çok güvenmem, ama piyasadakilerden kötü değil ve fiyatına göre kesinlikle daha cost efficient.
maskenin lastiği vs de güzel, esniyor, ama elemanın amacı forumdakilere yardım etmekmiş, üyeliğiniz yoksa en azından başvurup aktivasyon bekliyorum falan diyebilirsin.
Son kere tekrarlayayım, virüsten korumaz, kapalı yerlerde en azından
Bu virüs ile uğraşanlardan birisi aşıyı bulsa; götüne kadar yalayacak insanlar bunlar.O yazana yedirmek lazım o kağıdı sağlıkçı olmazsa ölücen ulan götünde sivilce çıkar koşa koşa hastaneye gidersin sonra gelip laf edersin .... herifi
Yazan serefsize bak, götü agriyinca hemen doktora kosar bi de saglikciya sallarO yazana yedirmek lazım o kağıdı sağlıkçı olmazsa ölücen ulan götünde sivilce çıkar koşa koşa hastaneye gidersin sonra gelip laf edersin .... herifi
Bu virüs ile uğraşanlardan birisi aşıyı bulsa; götüne kadar yalayacak insanlar bunlar.