Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet konunun esasına gelelim o zaman

Yakın zamanda Kaçımız öleceğiz

Uzun zamana bakmayın, uzun zamanda hepimiz ölüyüz zaten

Pislik herifler, tv ye rüşt ispatı için çıkıyorlar millet bilgi ve ilgi beklerken.

Utandım ben 2 gündür özellikle bu abd de ki kalpçiui izlerken
beyaz-in-psikopat-karakteri-geri-dondu--1863401.Jpeg

Sokaklarda satılan bu maskelerden alacak olursanız 24 saat çamaşır suyunda bekletmeden kullanmayın :)

Hocam o maske virüsten korumaz, bunu bilerek aldım ben, kendi yarım yüz maskem var.

Ama ihtiyacı olanlara, hiçbir şeyden iyidir diye aldım. Klasik doktor maskelerine benziyor, dikişi falan güzel ama takarken mesela içinden üfleyerek mum söndürebildim.

Yani koruması için çok güvenmem, ama piyasadakilerden kötü değil ve fiyatına göre kesinlikle daha cost efficient.

maskenin lastiği vs de güzel, esniyor, ama elemanın amacı forumdakilere yardım etmekmiş, üyeliğiniz yoksa en azından başvurup aktivasyon bekliyorum falan diyebilirsin.

Son kere tekrarlayayım, virüsten korumaz, kapalı yerlerde en azından

Yalnız virüs havada aerosol formunda oluyormuş yani bir sıvı içerisinde bu da mikron kalınlığının epey yükseltiyor.. . Son günlerde cerrahi maskelerin sanıldığından daha değerli olduğu konuşuluyor..

O yazana yedirmek lazım o kağıdı sağlıkçı olmazsa ölücen ulan götünde sivilce çıkar koşa koşa hastaneye gidersin sonra gelip laf edersin .... herifi
Yazan serefsize bak, götü agriyinca hemen doktora kosar bi de saglikciya sallar

Bu virüs ile uğraşanlardan birisi aşıyı bulsa; götüne kadar yalayacak insanlar bunlar.

Karaktersiz işte benim elimde yetki olsa böylelerine sağlık hizmeti vermem men ederim ne hali varsa görsün biri çıkar jandarmayı kameraya çeker laf atar bağırır çağırır biri gelir minibüse hemşiri almaz biri gelir böyle bir yazı yazar karşındaki insana saygın yok tamam ama devlete saygın olsun bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt