Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uykum kaçtı. Dışarıda çıt yok. Bu saatte de olsa az da olsa araç geçerdi eskiden. İnsanlar eğlenmiş ver evlerine dönüyor olurdu.

Hmmm. 12 saate yakın kanalizasyonda tıkanmış bok borularını temizleyenler, demir dökümde 40 senedir eve ekmek götürmek için çiğerlerini mahvedenler veya inşaatta 25-30 kilo çimentoyu kat be kat yukarı taşıyan insanlarda var ben kimseden böyle show görmedim. Her işin kendine göre zorluğu var. Bukadar show yapmak saçma bence.

Atıyorum pilotlarında hayatı hergün tehlikede. Teknik bir hata olsa hem pilot hemde arkada ki 300 kişi pert. Ben her uçuşu başarıyla bitirdikten sonra instagramda show yapan pilot görmedim.

Tamam doktorların ve hemşirelerin işi zor lafımda yok rabbim her çalışana güç kuvvet sabır versinde ama bunu şov’a çevirmemek lazım.

Doktorluk ve hemşirelik risk açısından en geride olan mesleklerdendir. Bu virüs olayı hariç, normal şartlarda yani. 100 veya 1000 yılda böyle şeyler olabilir ve buda senin seçtiğin mesleğinde olabilecek şeyler. Bunları o mesleği seçmedende biliyordunuz yani.

Heşireliği küçümsemiyorum, hiç bir işi veya mesleği küçümsemiyorum ama şuan sosyal medyada hemşirelik mesleğini kendini süperman gibi kullananlaradır bu sözlerim.

Kesin linç yerim ama benim düşüncem böyle.

Edit!!
Birşey daha ekliyeyim: o tulumun içinde 30 dakikadan fazla kalınamaz ve kalmıyorlarda. zaten o paylaşımı yapan hanım efendi kendi yazmış bunuda yorumların altına, ama başlıkta belirttiği o tulumun içinden sanki hiç duraksız 15 saattir çıkmadığıdır. Bu biraz acıtasyon/ şov değilde nedir ?

Son düzenleme:
Hmmm. 12 saate yakın kanalizasyonda tıkanmış bok borularını temizleyenler, demir dökümde 40 senedir eve ekmek götürmek için çiğerlerini mahvedenler veya inşaatta 25-30 kilo çimentoyu kat be kat yukarı taşıyan insanlarda var ben kimseden böyle show görmedim. Her işin kendine göre zorluğu var. Bukadar show yapmak saçma bence.

Atıyorum pilotlarında hayatı hergün tehlikede. Teknik bir hata olsa hem pilot hemde arkada ki 300 kişi pert. Ben her uçuşu başarıyla bitirdikten sonra instagramda show yapan pilot görmedim.

Tamam doktorların ve hemşirelerin işi zor lafımda yok rabbim her çalışana güç kuvvet sabır versinde ama bunu şov’a çevirmemek lazım.

Doktorluk ve hemşirelik risk açısından en geride olan mesleklerdendir. Bu virüs olayı hariç, normal şartlarda yani. 100 veya 1000 yılda böyle şeyler olabilir ve buda senin seçtiğin mesleğinde olabilecek şeyler. Bunları o mesleği seçmedende biliyordunuz yani.

Heşireliği küçümsemiyorum, hiç bir işi veya mesleği küçümsemiyorum ama şuan sosyal medyada hemşirelik mesleğini kendini süperman gibi kullananlaradır bu sözlerim.

Kesin linç yerim ama benim düşüncem böyle.
Ben bunun bir şov olduğunu düşünmüyorum
Neden böyle ön yargıyla yaklaşıyoruz
Ben bu paylaşımı durumun ehemmiyetine dikkat çekmek ve milleti evinde tutmaya çalışmak için yapılmış bir paylaşım olarak görüyorum
Renktaş sen söyleyene kadar hiç aklıma getirmemiştim ama hesabın medyasına girersen daha önce hiç hemşire kıyafetiyle fotoğraf felan paylaşmamış.Yani şov peşinde olan birisinin medyası bu fotolarla dolu olması gerekir herhalde.
Elbette her iş kendine göre meşakkatlidir benim de hepsine saygım var ama içinde bulunduğumuz dönemde sağlık çalışanlarına biraz destek olmamız gerekmiyor mu sence de

Ben bunun bir şov olduğunu düşünmüyorum
Neden böyle ön yargıyla yaklaşıyoruz
Ben bu paylaşımı durumun ehemmiyetine dikkat çekmek ve milleti evinde tutmaya çalışmak için yapılmış bir paylaşım olarak görüyorum
Renktaş sen söyleyene kadar hiç aklıma getirmemiştim ama hesabın medyasına girersen daha önce hiç hemşire kıyafetiyle fotoğraf felan paylaşmamış.Yani şov peşinde olan birisinin medyası bu fotolarla dolu olması gerekir herhalde.
Elbette her iş kendine göre meşakkatlidir benim de hepsine saygım var ama içinde bulunduğumuz dönemde sağlık çalışanlarına biraz destek olmamız gerekmiyor mu sence de

Kendi mesajımı editleyip birşey daha ekledim renktaşım, ona da bi bak istersen.
Yok beni sakın yanlış anlama. Hepsine saygım sonsuz ama dediğim gibi işi şova çeviren okadar insan var ki bana itici geliyor bunu yapanlar.

Kendin diyorsun hesabında daha öncesinde işiyle ilgili hiç birşey paylaşmamış çünki hemşirelik öyle feci risk taşıyan bi meslek değil yani. Bu olay anormal bi durum ona bi sözüm yok ama şuan odak noktasında olduğunu bilipte bu işi aman efendim biz bu işin kahramanlarıyız’a çeviren çok sağlık çalışanı var.

İzmir'de 84 yaşındaki koronavirüs hastası taburcu oldu

5e8844e5c8c373178c949c26.jpg

Kentteki bir huzurevinde kalan Veli Seven, ateşinin çıkması üzerine Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. COVID-19 testi pozitif çıkan Seven, hastanede tedavi altına alındı. İlaç tedavisine başlanan Seven'e daha sonra iki test daha uygulandı. Bu testlerin negatif sonuç vermesi üzerine Seven taburcu edildi.
Alkışlarla hastaneden uğurlanan Veli Seven, sağlık çalışanlarından haklarını helal etmelerini istedi. Seven'in taburcu olma anı, hastanenin sosyal medya hesaplarından da 'Birlikte başardılar' başlığıyla, "Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi çalışanları, koronavirüs enfeksiyonunda tedavi gören hastayı sağlıklı bir şekilde taburcu etmenin mutluluğunu yaşadı" mesajıyla paylaşıldı. Urla'da karantina sürecine alınan Veli Seven şunları söyledi:

"Benim dizlerim ağrıyordu. Ama hastaneye gidince başka hastalıktan şüphelendiler. 15 gün kaldım. Sonra taburcu ettiler. Geçen salı çıktım. Şimdi Urla'da kalıyorum. Çok şükür iyiyim. Herkese teşekkür ederim." - hürriyet

Bu yazdigina kendisi inaniyor mu acaba yaw. Lan ne gunlere kaldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt