Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalya 16. günden sonra ipin ucunu kaçırmış. Bizim 14. güne kadar vefat sayımızdan daha az getirmişler işi. İnşallah kontrol altına alınabilir.

nano gümüş iyon teknolojisiyle forumu dezenfekte ettik

umraniyede_okullar_viruslere_karsi_nano_gumus_iyon_teknolojisi_ile_dezenfekte_edildi_1580731991_3107.jpg

Mayıs başına kadar sürecek diyorlar burda. Millet aşırı derecede gergin ne olacak böyle bilmiyorum.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Hiç bir işe yaramaz bu

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Siz diyince endişelendim hala neden böyle dediniz bekliyorum, yanlış anlamayın herhalde hakim olduğunuz bir konu, öğüt verirsiniz diye merak ettim.

"
NotesCombined safety goggle and half mask for protection against most organic and inorganic gases and vapours, dust, metal fumes, mists and micro-organisms, i.e. bacteria and viruses.
"

The most effective particle filtering class for dust, mist and steam, containing microorganisms such as bacteria and viruses, gypsum, wood or...

• Metal fumes and dust
  • Silica dust, asbestos, concrete, wood dust, cement and plasterboard
  • Coal dust
  • Fiberglass
  • Powdered flour, wheat and feed treatment
  • Powders and viruses

Mazhar alansona Burak ozcivite filan 20 sn reklam için kaç milyar verildi acaba

Bakanımız online birazdan günün rakamları gelecek. Umarım düzelme vardır.

Henüz pik noktayı söylemek için erken dedi bakan yayılma minimuma inmeden pik gorulmeyecek sanırım şu 1 2 haftada pik görülür sanırım yeterki kayıp sayımız az olsun

Siz diyince endişelendim hala neden böyle dediniz bekliyorum, yanlış anlamayın herhalde hakim olduğunuz bir konu, öğüt verirsiniz diye merak ettim.

"
NotesCombined safety goggle and half mask for protection against most organic and inorganic gases and vapours, dust, metal fumes, mists and micro-organisms, i.e. bacteria and viruses.
"

The most effective particle filtering class for dust, mist and steam, containing microorganisms such as bacteria and viruses, gypsum, wood or...

• Metal fumes and dust
  • Silica dust, asbestos, concrete, wood dust, cement and plasterboard
  • Coal dust
  • Fiberglass
  • Powdered flour, wheat and feed treatment
  • Powders and viruses

Eczacidan aldığım bilgi

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Koronavirüs vakasina rastlanmayan ülkeler:

Kuzey Kore, Tacikistan, Türkmenistan, Yemen, Mali, Malavi, Burundi, Sierra Leone, Libya, Komorlar, Lesotho, Botsvana, Güney Sudan, Gine-Bissau, , Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları, Saint Kitts ve Nevis
Mali, Libya ve Gine-Bissau Koronavirüs tespit edilen ülkeler arasinda yer aldi ve listeden ciktilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt