- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Grafiğimize bakıp diyorum ki dünyadaki hiç bir devletin bilmediği bir bilgiye sahip demek ki bizimkiler. Kaynak sağlamdır umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef öyleBugün en çok vaka açıklayan 2. ülke miyiz?
Bugün en çok vaka açıklayan 2. ülke miyiz?
Grafiğimize bakıp diyorum ki dünyadaki hiç bir devletin bilmediği bir bilgiye sahip demek ki bizimkiler. Kaynak sağlamdır umarım.
Fransa daha veri girecekBugün en çok vaka açıklayan 2. ülke miyiz?
Bu grafiklere nereden ulaşıyorsun?Grafiğimize bakıp diyorum ki dünyadaki hiç bir devletin bilmediği bir bilgiye sahip demek ki bizimkiler. Kaynak sağlamdır umarım.
Olmasa gerek dedim ben de zaten. Soruma cevabı/fikrin yoksa tatava yapma.
18 yıldır bi adamın aklına anlık ne estiyse o şekilde yönetiliyoruz. Tek kaynak oGrafiğimize bakıp diyorum ki dünyadaki hiç bir devletin bilmediği bir bilgiye sahip demek ki bizimkiler. Kaynak sağlamdır umarım.
Sen kaci secerdin kardes ?
kendini yalanladı o zaman admirim.Lan hani tekrar testleri saymıyorlardı, sayıyorlarmış.
Yapılan test kaç İtalya daİspanya ve İtalya'dan daha çok vaka açıkladık bugün.
Renktaşım kusura bakma yine de, ama gerginiz stresliyiz, bir cevap arıyoruz bazı şeylerw, muhabbet olsun kafamız dağılsın diyoruz, sen tutup laf sokuyosun gereksiz yere.Aman aman rahatsız olmuşsun hemen
Lan hani tekrar testleri saymıyorlardı, sayıyorlarmış.
Yapılan test kaç İtalya da
GSCimbom Mobile App
Yapılan test kaç İtalya da
GSCimbom Mobile App