Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'i koyup da sokağa çıkmayın demekle olmaz bu iş. O insanların tuzu kuru. Senelerce dışarı çıkmasalar da hayatlarını idame ettirecek paraya sahipler. Örneğin kafelerin kapanmasıyla çevremdeki bazı insanlar işsiz kaldı. O insanların hiçbirinin geliri, güvencesi yok mesela.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'i koyup da sokağa çıkmayın demekle olmaz bu iş. O insanların tuzu kuru. Senelerce dışarı çıkmasalar da hayatlarını idame ettirecek paraya sahipler. Örneğin kafelerin kapanmasıyla çevremdeki bazı insanlar işsiz kaldı. O insanların hiçbirinin geliri, güvencesi yok mesela.
bizim durumumuz aynen şu bence ' Ceheneme gelipte oh miss diyen Türkleri görünce zebani dayanamamış ve sormuş 'oğlum siz Türkiye de ne yaşadınız lan böyle ? '

Abi hastalık 1 ay sürmüyor zaten:. Onun dışında dibimizde İran ve İtalya kırılırken bizde tek bir vaka yoktu sözde. O arada çok fazla insanın enfekte olup atlattığını yada farklı sebepler yazılarak öldüğünü düşünüyorum ben. Atlatmışsındır belki zaten belirtileri net olarak yazılınca herkes ben bunları 1 ay önce yaşadım sanki diye bir anımsadı. Ve herkese bulaşacak diye bişey yok virüsün bulaşma şekli belli sonuçta. Havada asılı kalmıyor yakın mesafeden veya ağza burna virüsün temas etmesiyle bulaşıyor, erkenden bilinçlensek veya önlem alınsa çok çok daha hafif atlatırdık belki ama olan oldu artık.

Aynen bende bizde başlangıcını mart ayı olduğuna inanmıyorum.. o yüzden italya ile kıyas yapılması çok saçma geliyor banada. İşte 11 mart da onlar bu biz şu gibi.. asla buna inanmıyorum insanlarımızın çoğu korkudan hastaneye gitmiyor..

Ben hayatım boyunca 15 gün boyunca boğazda bir ağrı yanma gibi bir his yaşamamıştım son 1 aydır sürekli bunu yaşıyorum iyileşiyorum 2 gün sonra yine aynı bunu yaşayan var mı? Ateş öksürük yok pek ama bu boğaz sıkıntısını aşamadım hast de gitmek istemiyorum malum ora daha ürkütücü.. Yani psikolojik mi yoksa hakaten denildiği gibi bundan kaçış yok herkese bulaşacak vs diyorlar hakaten buna inanmaya başladım..
Sabahları uyanınca mı oluyor?

Sigaradan şöyle şüpheleniyorum içenler bilir keşke bırakabilsem o ayrı tabide , paketler değişti inanılmaz kötü bir tütün var neredeyse tüm markalar rezalet ondanda şüpheleniyorum.

Abi hastalık 1 ay sürmüyor zaten:. Onun dışında dibimizde İran ve İtalya kırılırken bizde tek bir vaka yoktu sözde. O arada çok fazla insanın enfekte olup atlattığını yada farklı sebepler yazılarak öldüğünü düşünüyorum ben. Atlatmışsındır belki zaten belirtileri net olarak yazılınca herkes ben bunları 1 ay önce yaşadım sanki diye bir anımsadı. Ve herkese bulaşacak diye bişey yok virüsün bulaşma şekli belli sonuçta. Havada asılı kalmıyor yakın mesafeden veya ağza burna virüsün temas etmesiyle bulaşıyor, erkenden bilinçlensek veya önlem alınsa çok çok daha hafif atlatırdık belki ama olan oldu artık.
33 yasinda ölen genc kadin 7 martta mi ne twit atmis bende öksürük var zart var zurt var diye. demekki subat'ta hastalik türkiye'ye geldi bir sekilde.

Renktaş geçmiş olsun, böyle kafanda kuracağına aile hekimine bir danış derim.

Bende eski senelerde boğaz yanması çok olurdu, aile hekimi bir kaç ilaç ve bir ağız spreyi verirdi. O sprey müthiş bir şeydi, bir kaç gün içinde toparlardı.

Kafanda kuracağına aile hekimine bir git bence.

Edit : @Şerafettin KOÇ tekrar aynı mesajdan atmamak için.

Sigara mı diyeceksin ? Evet genelde öyle.

Son düzenleme:
Koronavirüs vakasina rastlanmayan ülkeler:

Kuzey Kore, Tacikistan, Türkmenistan, Yemen, Malavi, Burundi, Sierra Leone, Komorlar, Lesotho, Botsvana, Güney Sudan, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları, Saint Kitts ve Nevis
Saint Kitts ve Nevis Koronavirüsün tespit edildigi bir diger ülke olarak kayitlara gecti ve listeden cikti. Orta Afrika Cumhuriyeti'nde 3 vaka olmus bile, kisaltma kullandiklari icin listede görmemisim, onu da cikardim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 53 bin vatandaşımız “evinde izleniyor” 8 bin 554 vaka “hastenede takip altında” bunların 797’si “tamamen iyileşti” 4 bin 603 kişiden “numune alındı” ve “ileri tetik yapıldı” toplamda 1872 “teşhis konuldu” 44 “ölü” var.

Bakanın açıklamaları ile çelişkili değil mi
Aslinda 8500 vaka oldugu anlamina gelir bu

Sonunda gercekleri soylemeye basladilar, sistem sikistiysa demek

Saint Kitts ve Nevis Koronavirüsün tespit edildigi bir diger ülke olarak kayitlara gecti ve listeden cikti. Orta Afrika Cumhuriyeti'nde 3 vaka olmus bile, kisaltma kullandiklari icin listede görmemisim, onu da cikardim.

Kardeş biz çıkalım istersen seni rahatsız etmeyelim.. kendinle dertleşiyorsun:)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 53 bin vatandaşımız “evinde izleniyor” 8 bin 554 vaka “hastenede takip altında” bunların 797’si “tamamen iyileşti” 4 bin 603 kişiden “numune alındı” ve “ileri tetik yapıldı” toplamda 1872 “teşhis konuldu” 44 “ölü” var.

Bakanın açıklamaları ile çelişkili değil mi
Çelişki melişki ama bence güzel haberler bunlar. Baya gözetim altında olan insan var en azından başı buyruk gezmiyorlar tabi evdeki izole edilenler bitaz olsun vicdanlılarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt