Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şu Favipiriavir denilen Japon ilacından ilk mevzu çıktığında 1 milyon tane almışız. Bu sebepten dolayı yoğun bakım ve entübe artmıyor fazla sanırım. Uyanıklık yapıp erkenden almış sanırım Sağlık Bakanlığı bürokratları birinden duydum. Ama yalan ama doğru ?

Bu arada şu Favipiriavir denilen Japon ilacından ilk mevzu çıktığında 1 milyon tane almışız. Bu sebepten dolayı yoğun bakım ve entübe artmıyor fazla sanırım. Uyanıklık yapıp erkenden almış sanırım Sağlık Bakanlığı bürokratları birinden duydum. Ama yalan ama doğru ?
Dogru galiba

Geçen konuşmasında söylrfi 1m aldık diye

Fransa'nın kullandığı ilaç kombinasyonunu da aldık mı acaba?

medyascope soru sordu ve sert soruydu

trde en son 10 yıl önce filan sorulmuştur ve cevap alınmıştır

Bilim kurulu kararlarının uygulanıp uygulanmadığını Bakan Bey bilmiyor.
Bu iş benim sorumluluğumda olduğundan Bakan Bey'i bilgilendiremediğim ve görevimi yapamadığım için istifamı sunuyorum.

Günlük 5 bin vaka bandına geldik. Bir haftaya düşmezse tüm istatistikleri alt üst ederiz

İyileşme hızı güzel, vaka artış hızı stabil ama ne zamana kadar böyle devam edecek artık eğri kırılmalı

Her gün 5000 vaka inşallah şu eğri kırılır daha fazla yükselmeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt