- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Zorunlu üretim yapılmayan fabrikalar kapatilsa cozum hızlanacak ama para tatli can ucuz tabii kapatmiyorlar
ub.mesaji
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni ekti midr. Öz'ün Amerikadan bu denli bizimle ilgilenip Türkiye halkını bilgilendirmek istemesi nekadar beni mutlu etse de,
3 sene önce Amerikada gördüğüm staj döneminde beni ekmesi (veya sekreteri) bir okadar içime oturdu
Şerefsiz Dr. Bir daha da izlemem!dr. Öz'ün Amerikadan bu denli bizimle ilgilenip Türkiye halkını bilgilendirmek istemesi nekadar beni mutlu etse de,
3 sene önce Amerikada gördüğüm staj döneminde beni ekmesi (veya sekreteri) bir okadar içime oturdu
Seni ekti mi
vay göt vayPratik staj icin başvurmuştum. Istek vesaire hepsi tamamdi. Ok de aldik. Sonra mail geldi staj tarihlerimi ertelediklerine dair. Vizemin bitmesinden sonra ki tarihe aldilar. Yani olmadı. Sadece teori egitimi aldik sonra üniversitede
![]()
Evet en önemli teşvik geldi. Yok mu forumda bir babayiğit?
Eşeği seven osuruğuna katlanır.Sonrasında çeşitli zührevi hastalıkların tedavisini de bulur artık o kişi
Pratik staj icin başvurmuştum. Istek vesaire hepsi tamamdi. Ok de aldik. Sonra mail geldi staj tarihlerimi ertelediklerine dair. Vizemin bitmesinden sonra ki tarihe aldilar. Yani olmadı. Sadece teori egitimi aldik sonra üniversitede
İyiliğin gizli olanı makbuldür.