Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç yıldır suriyelilere bakıyoruz 2 hafta milleti evde tutup bakamıyorsak yazıklar olsun ne diyeyim

Kendi ohalinizi ilan edin, hayat eve sığar, evde hayat var. Borçlarınızı, faturalarınızı evden, internet üzerinden ödeyebilirsiniz. Tabi önce evde para sıçmayı öğrenmeniz gerekiyor.

48 saat icinde, sadece su icseniz olmezsiniz.

market sırasına elinde luppo ile giren var. o markete muhtemelen 'kossun sokaağa cıkma yasağı geldi heheh' modunda gitmiştir. market önüne geldiğinde ulan ben ne alacaktım demiştir kendi kendine... sonra alacak bir şey bulamamıstır. demiştir ki; kalktık yataktan bu saatte markete kadar geldim ne alayim, ne alayim? --evet luppo da karar kılmıştır. tebrikler sığır çükü kadar yararı olmayan karsim hedefine ulastın. luppo senindir...

EVRgIMMXQAMhp59

Evren neyi savunuyorsun? Cahilliği mi? Onu savunuyorsan hiç üzmeyelim birbirimizi. Adam kola alıyor, diğeri halley almış.
Savundugum sey insanlar cahildir dogru paniktir dogru ama suc insanlarda degil onlari sokaga dokenlerde kizacaksiniz onlara kizin 20 senedir bu ulkeyi yonetiyorsun halkin cahilse bilip ona gore davranacaksin bu is bilmez yonetimdir hukumetin sucu %80 cahil halkimiz % 20 dir

Atmye gidip para çekeni anlamam ben onlar yüzünden bana aileme virüs bulaşırsa sülalesini söverim eleştirimiz bunlara bizde sürü bağışıklığı yok ama sürü psikoloji var biri bir şey yaparsa herkes koşarak peşinden gidiyor

gülsek mi ağlasak mı halimize bilmiyorum
bu iş bilmezler en sonunda delirtecek bizi herhalde

Evren neyi savunuyorsun? Cahilliği mi? Onu savunuyorsan hiç üzmeyelim birbirimizi. Adam kola alıyor, diğeri halley almış.
Savundugum sey insanlar cahildir dogru paniktir dogru ama suc insanlarda degil onlari sokaga dokenlerde kizacaksiniz onlara kizin 20 senedir bu ulkeyi yonetiyorsun halkin cahilse bilip ona gore davranacaksin bu is bilmez yonetimdir hukumetin sucu %80 cahil halkimiz % 20 dir

ikinizde haklısınız uzatmayın bence konuyu.

Yahu şimdi soğuk silivri konuşturma beni. Onların yaptığı düpedüz işbilmezlik ama hükümet gidin kavga edin sokaklarda mı diyor? 2 gün için bunu yaptı bu halk. 15 gün olsa senin benim evine girerler.

Bu ülkede kimse bana medya var demesin tüm kanallar halen virüs nasıl bulaşır geçer aynı şeyleri papağan gibi konuşup duruyor
bir tanesinde yürek yok çıkıp şu alınan kararı zamanlamasını konuşacak hükümeti eleştirmekten ödleri kopuyor sonra televizyon izleyin neyini izliyim 1 aydır konuştuklarınızı 1 gece çöpe attınız başlarım maskesine mesafesine hepsi yalan oldu pazartesi ben bu insanlarla işe gidicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt