- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Bahçelievler. Sen?
Eskişehir'de de Bahçelievler mi vardı? ben İstanbul Çekmeköy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahçelievler. Sen?
Heee demek öyle ikinci hattıma geldi, hat benim üzerime değil yengemin üzerine, üstüme olan hat takılı değil ona da gelmiştir diye şey ettiydim.SMS nasıl geldi önce 55+ lara geliyormuş
Ben ekmek yemiyorum zaten gluten hassasiyetinden dolayı kapıyı bile açmadım, SMS gelmesine rağmen maskeyi de almadım. Bu bilgiler önemliydi aktarmak zorunda hissettim.
Emrah da zengin oldugunun farkına varmış sonunda ha. Sana o kdr açık verme demistim abi. Ekmek kuyruğunda bekledim bende deseydin.Şimdi kendi birinci hattımı taktım baktım kod falan gelmemiş hakikaten. Saçmaymış baya 55 yaş altı olup çalışmak zorunda olmasına rağmen maske bulamayan bir sürü insan var.
Abi yalan yahu dünkü görüntülere sövdük saydık o kadar da birincisi paniğe direkt devletin uygulamasının şekli sebep oldu ikincisi de hafta içi iş yerlerinde, inşaat alanlarında, fabrikalarda, hallerde, yemekhanelerde aynı görüntüler oluyor yaw. Hiç birinde maske falan da yok. Haftada 5 maske verilecekmiş o da sırayla. Başvurmadım bile. Tanıdığım sağlık çalışanı arkadaşlar sallamıyorsa ölü sayıları falan da doğru olamaz. Demem o ki bu Trump adam olmaz. Koskoca Abd'yi bitirdi.Şimdi kendi birinci hattımı taktım baktım kod falan gelmemiş hakikaten. Saçmaymış baya 55 yaş altı olup çalışmak zorunda olmasına rağmen maske bulamayan bir sürü insan var.
Şaka bir yana cidden hiç tadım yok yav işle güçle falan zerre uğraşasım yok, az evvel hattı takmamla kapatmam bir oldu bir dünya mesaj gelmiş açıp bakmadım bile mavi tik olmasın diye yakın arkadaş çevresi ve aile dışında biriyle konuşmak zül geliyor. İnşallah bu işler bitince motive olurum tekrardan.Emrah da zengin oldugunun farkına varmış sonunda ha. Sana o kdr açık verme demistim abi. Ekmek kuyruğunda bekledim bende deseydin.
e-askerlik cikabilir artikCnn’de az önce uzaktan egitimli bedelli askerlik konusuldu
Çok beklemiş demek.Mahalleye şimdi ekmek dağıtmaya geldiler. Karşı apartmanda oturan yaşlı amca; 'iki tane ekmek. uzun ve kalın olsun' dedi.
Elazığ büyükşehir mi lan?Emrah da zengin oldugunun farkına varmış sonunda ha. Sana o kdr açık verme demistim abi. Ekmek kuyruğunda bekledim bende deseydin.
MUKEMMELYeni avatar-pizza burger...
YOK ARTIKCnn’de az önce uzaktan egitimli bedelli askerlik konusuldu
Yasak doğru bicimde uygulanıyor mu şu an
Büyükşehirlerde olanlar olan biteni aktarsa