Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EVUASrmUwAEEXan

Şimdi kendi birinci hattımı taktım baktım kod falan gelmemiş hakikaten. Saçmaymış baya 55 yaş altı olup çalışmak zorunda olmasına rağmen maske bulamayan bir sürü insan var.

Mahalleye şimdi ekmek dağıtmaya geldiler. Karşı apartmanda oturan yaşlı amca; 'iki tane ekmek. uzun ve kalın olsun' dedi.

Yasak doğru bicimde uygulanıyor mu şu an
Büyükşehirlerde olanlar olan biteni aktarsa

Şimdi kendi birinci hattımı taktım baktım kod falan gelmemiş hakikaten. Saçmaymış baya 55 yaş altı olup çalışmak zorunda olmasına rağmen maske bulamayan bir sürü insan var.
Emrah da zengin oldugunun farkına varmış sonunda ha. Sana o kdr açık verme demistim abi. Ekmek kuyruğunda bekledim bende deseydin.

Abi yalan yahu dünkü görüntülere sövdük saydık o kadar da birincisi paniğe direkt devletin uygulamasının şekli sebep oldu ikincisi de hafta içi iş yerlerinde, inşaat alanlarında, fabrikalarda, hallerde, yemekhanelerde aynı görüntüler oluyor yaw. Hiç birinde maske falan da yok. Haftada 5 maske verilecekmiş o da sırayla. Başvurmadım bile. Tanıdığım sağlık çalışanı arkadaşlar sallamıyorsa ölü sayıları falan da doğru olamaz. Demem o ki bu Trump adam olmaz. Koskoca Abd'yi bitirdi.

Emrah da zengin oldugunun farkına varmış sonunda ha. Sana o kdr açık verme demistim abi. Ekmek kuyruğunda bekledim bende deseydin.
Şaka bir yana cidden hiç tadım yok yav işle güçle falan zerre uğraşasım yok, az evvel hattı takmamla kapatmam bir oldu bir dünya mesaj gelmiş açıp bakmadım bile mavi tik olmasın diye yakın arkadaş çevresi ve aile dışında biriyle konuşmak zül geliyor. İnşallah bu işler bitince motive olurum tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt