Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim rutin işe gidiyorsan çok takmamaya çalış zaten 1 gün değil 2 gün değil aylarca bu risk altındasın dünkü olay olmasa da risk yüksek.. ben haftada 3 gün gidiyorum işe en riskli gruptayım kendimce eleminasyon yapsam da pek takmamaya çalışıyorum

14 günlük yasak gelmeden bu işin içinden çıkılmaz şu an neyi bekliyoruz , nasıl çözüm bekliyoruz şahsen ben bilmiyorum yayıldıkça yayılıyor sağ olsunlar dün el attılar yayılma hızını da arttırdılar eğer işe gidip gelme devam ederse tamamiyle işin içinden çıkılmaz bir hal alıcak dediğin gibi aylarca çekicez.

Valla kurtarırsa bizi bu dertten doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız kurtaracak bakanlık ile birlikte. Geriye kalan devletin organları hemen hemen hiç bir işe yaramıyorlar.

Takibi bıraktığım için önceki açıklanan Rakamlar aklımda değil güncel rakamlar açıklandıktan sonra foruma girip bakarım Forumdaki genel havaya göre üzülür veya sevinirim, şu an arada kaldım ne yapacağımı bilemedim.

Kararını vermene yardımcı olayım bayım

Vaka sayisi onemli degil 1000 kisi olmus dususe gecti vaka orani %15 ooo yeah %20 den dustu kandirmayin kendinizi arkadaslar nufus genc ve beslenme tarzimiz protein agirlikli tamamen buna borcluyuz az olum oranini bagisikligi avrupaya asyaya gore cok yuksek bir ulkeyiz

Dun gece ic ice gecen milyonlarin test sonuclari bir gelsin bakalim %60i dolu yogun bakimlar %100 e ulasinca nolcak umarim olmaz ben yanilirim kurtuluruz bu beladan ama bizim bundan tek kurtulma sansimiz mutasyona ugrayip bulasmayi durdurmasi baska sansimiz yok
Sen az başka şeyler ile uğraş renktaş. Hiç iyi değilsin, psikolojin filan bitmiş senin.

Valla kurtarırsa bizi bu dertten doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız kurtaracak bakanlık ile birlikte. Geriye kalan devletin organları hemen hemen hiç bir işe yaramıyorlar.
Aslında karismasalar daha iyi

Bilim kurulu üyeleri canlı yayında öğrendi dün ki yasağı

Sokağa çıkma yasağini da bilim kurulu açıklasın

Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gsc öz evladı sahalarda sakin olun
IMG_20200411_204413_943.webp

ASUS_X00QD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takibi bıraktığım için önceki açıklanan Rakamlar aklımda değil güncel rakamlar açıklandıktan sonra foruma girip bakarım Forumdaki genel havaya göre üzülür veya sevinirim, şu an arada kaldım ne yapacağımı bilemedim.

önümüzdeki 2 hafta çok kritik çünkü sonraki 2 hafta daha da kritik olacak. bu nedenle daha sonraki 2 haftayı kritik hale getirmemek için , geçtiğimiz iki haftanın da kritik geçtiğini düşünürsek..durum kritik.

ulan bir aydır camilerden dua ediliyor, bizim camideki hoca mikrofonu neresine soktuysa sadece allahım kısmını anlıyorum. Arada kabilemize mi sövüyor beddua mı ediyor bilen yok.

gereksiz bilgi : Görülen vakaların tamamını iyileştirerek 0 aktif vakaya sahip olan tek bölge Grönland
toplam 11 vaka görülmüş 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt