Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Trump gidecek bu şekilde. Halkının anasını ağlattı.

Hafta sonu olayına kötünün iyisi olarak bakmak lazım.. Birşeyleri sonlandırmaz ama artışı %30 engellese bile kar bizim için tabi bu teoride böyle cuma akşamki rezaletle bir esprisi kalmadı... Bundan böyle her hafta sonu olur gibi..

SON DAKİKA - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, istifa ettiğini açıkladı. :puhaha:

EVbGfj7XkAADHtd

Tayyip kabul etmez ama Berat ve tayfası yedi. Epeydir sürtüşme vardı. Damata nazaran Soylu biraz daha bu toprakların adamıdır. Damat tam bir neyse.

Adam en azından onuruyla istifa ediyor ki suç onda değil bana göre. Birlikte karar almalarına rağmen görevin basındaki adam olarak istifasını sunuyor. Yazık olmuş. Ülke için çalışan biriydi gözümde.

O kadar korkunç bir hata yaptı ki Fatih Terim böyle hata yapsa (milyonlarca insanın hayatını tehdit edecek) hocam bırakmanın zamanı geldi derdim. Daha gelişmiş bir ülkede cinayete teşebbüsten yargılanır ya da akıl hastalığı şüphesiyle tedavi altına alınırdı. Sosyal medyada bu hatayı savunmaya kalkanlar var, inanamıyorum.

O kadar korkunç bir hata yaptı ki Fatih Terim böyle hata yapsa (milyonlarca insanın hayatını tehdit edecek) hocam bırakmanın zamanı geldi derdim. Daha gelişmiş bir ülkede cinayete teşebbüsten yargılanır ya da akıl hastalığı şüphesiyle tedavi altına alınırdı. Sosyal medyada bu hatayı savunmaya kalkanlar var, inanamıyorum.
Daha gelismis ulkelerin halki boyle bir tablo sunarmiydi, bilmiyorum.

Turk halkinin kalitesizligi - senin koydugun citaya gore - her hafta bakan, kabine goturur.

Daha gelismis ulkelerin halki boyle bir tablo sunarmiydi, bilmiyorum.

Turk halkinin kalitesizligi - senin koydugun citaya gore - her hafta bakan, kabine goturur.

Kalitesiz dediğin Türk halkı seçmiyor mu yöneten insanları? Yönetenleri seçenler kalitesizse seçtikleri nasıl kaliteli olabilir? Yani senin mantığına göre iki taraf da hatalı olmuş oluyor. Ne yapsın hataları arasında boğulup hatalarından ders çıkarmasın mı insanlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt