Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle güzellemeleri kendine sakla.
Bilgi vermek istiyorsan bilgi ver.
İnsanları manipule etme.

O indirdiğin appten senin kamerayı açarak sıçtığın deliği bile izleyebiliyorlar.

Yok şöyle faydalı böyle faydalı.
Biraz da faydasız yanlarından bahset.

Her konuda önlemimizi alalım, virüsü de hafife almayalım lakin kendimizi de afişe etmeyelim.

Mesela ben o appı indirmem ve hayatta o aşıyı olmam.

Gscimbom mobil
Neden?

bir de hastanenin sağladığı yurtlar yetersiz olduğu için çoluğun çoçuğun yanına gitmek zorunda olanlar var. :cry:

Rabbim yardimcin olsun guzel renktasim. Dikkat et kendine. 8 sefer vardiya görevi yaptim ben bu donemde. Sizler cok daha yakinsiniz hastalara. Hastalarin durumu bir yandan, aileleriyle meşgul olmak telefon uzerinden.. Cok fazla dram mevcut

Verileri neden sakladiklarini anlamiyorum

Covid19 hastalarinin anlik olarak nerede oldugunu paylasmak neden risk olustursun ki?

O verilerle piyasada yapacagi uygulamalar ve analizlerle cok buyuk hizmet verebilecek insanlar var

Cin disa kapali ve diktator bir ulke olmanin avantajini kullandi bati da tam tersi verilerini acikca yayinlayip toplumla isbirligi halinde olmadinin avantajini kullanmali ama herkes bu verileri aciklamaktan korkuyor

Arada kalip hicbir sey yapmamak su an batinin ozeti biz de tipik bir ornegiyiz

Aşıyı da olmam diyor. :asd: :asd:

Tam redface lik durum. Cocuguma kizamik aşısı yaptirmam, cunku endustri devlet bizi hasta etmek istiyor diyen ailelerle cok ugrastim maalesef. Bu gunlerde gulup gectigimiz kabakulak, kizamik, rubella, difteri hastaliklarinin geçmişte neler yaptigini bir arastirmak lazim.

Tıp bana gore bu dunyaya 3 onemli şey katmıştır: hijen bilgisi, antibiyotik ve aşı. Bunun aksini inkar etmek komplo uretmektir. Akil almiyor

Vakada düşüşe geçtik
İyileşen sayısı artmaya devam ediyor
dün 1845 olan yoğun bakım bugün 1894
dün 1014 olan entübe bugün 1054

Tam redface lik durum. Cocuguma kizamik aşısı yaptirmam, cunku endustri devlet bizi hasta etmek istiyor diyen ailelerle cok ugrastim maalesef. Bu gunlerde gulup gectigimiz kabakulak, kizamik, rubella, difteri hastaliklarinin geçmişte neler yaptigini bir arastirmak lazim.

Tıp bana gore bu dunyaya 3 onemli şey katmıştır: hijen bilgisi, antibiyotik ve aşı. Bunun aksini inkar etmek komplo uretmektir. Akil almiyor
Muhatap olmamak gerek.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Çocuğuna aşı yaptırmayanları hele aklım hiç almıyor

Almanya ve usa bir süre sonra hem vaka hem ölen yok demeye başlayacaktır daha pik yapmadan yasakları kaldırıyor gevşekler

Aslinda yasaklari kaldirmiyorlar, ekonomi tamamen baltalanmasin diye Almanlar gevsetiyorlar yavas yavas.

Sokakta en fazla 2 kisi beraber gezebilir kisitlamasi devam edecek, organizasyonlar eventler sosyal aktiviteler falan hala yasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt