Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Test sayımız hızla artacak gibi bu güzel vakaların yaş aralığı nedir esas önemli olan o
Deli gibi panik yapıyor millet çünkü bakanlık hala detaylı bilgileri vermiyor
Gençler mi yaslilarmi vakalar

Test sayısının artması önemli ne kadar vakayı tespit edersen o kadar kişiyi izole etmiş olursun

İzmirde üç huzurevi karantina altında.
Birisi Yeşilyurt.

İtalya değiliz. Bakın ısrarla söylüyorum. İtalya değiliz. Bizde 3800 vakıa varken 75 kaybımız var. İtalya aynı vakıa sayısında 150 kayıp vermişti. Bir nebze alınan tedbirlerin işe yaradığını görüyoruz. Bir de sokağa çıkma yasağı gelse, bu işi 15 günde normal düzeye indiririz. Çok değil yahu 10 günlük bir sokağa çıkma yasağı toplumu düzeltir.

bu hatuna her gün biraz daha fazla saygı duyuyorum

Risk grubunda ve çok kişiyle teması olan meslek grubundaki kişileri test etmeliler.

Hala çok geç değil bence tedbir için ama adım gibide eminim hiç bir şey olmuyormuş gibi çok geçe doğru gideceğiz.

Ne kadar çok test o kadar tespit demektir. Tespit edilmiş her hasta toplumdan soyutlanacağı için o kadar güven demektir.

İzmirde üç huzurevi karantina altında.
Birisi Yeşilyurt.
Şuan hiçbir huzurevinde dışarı yaşlı salmıyorlar. Yurt içinde biryerden gelse bile odasından çıkarmıyorlar.
Ama çok geç , o huzurevlerine hastalık girmeden , neredeydin diye sorarlar.
Sokağa çıkma geldiği zaman da bunu diyeceğiz büyük ihtimalle.

İtalya değiliz. Bakın ısrarla söylüyorum. İtalya değiliz. Bizde 3800 vakıa varken 75 kaybımız var. İtalya aynı vakıa sayısında 150 kayıp vermişti. Bir nebze alınan tedbirlerin işe yaradığını görüyoruz. Bir de sokağa çıkma yasağı gelse, bu işi 15 günde normal düzeye indiririz. Çok değil yahu 10 günlük bir sokağa çıkma yasağı toplumu düzeltir.
Abi, zaten İtalya İspanya Fransa olmayız şu an detaylı verileri bilmiyoruz fakat bizde vakaların yaş aralığı okadar yaşlı kitle değildir tahminim
İtalyada İspanya'da ise yaşlı ortayaslilar ağırlıklı
Bizde devlet tedbirleri alırken birşeyi eksik yaptı uymayana para cezası ve uygulanacak diyecekti bzim millet en çok canindan değil cabindeki parasındn korkuyor abi malum

Çok kötü malesef. Böyle olacağını söylüyorduk. Bu işin tek çözümü EN BAŞTAN SIKI TEDBİR ALMAKTI O TRENİ DE KAÇIRDIK. Şimdi ipin ucu kaçtı kontrol et ki edebilirsen. Hepimize geçmiş olsun.

sanırım istenen de buydu, kontrollü bağışıklık zırvası. herkese bulaşması lazım mevzusuna bizde girdik. bu saatten sonra sokağa çıkma yasağı gelse de pek bir şey değişeceğini sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt