Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah'ın hakkı ama adam taaa Wuhan'da 3-5 vaka olan günlerden beri felaket tellallığı yapıyor, haksız mı çıktı ? Hayır, kesinlikle haklı çıktı dünya g.tü başı dağıttı. Bu başlıktaki en çok konuşma hakkı olan adam olabilir Emrah.
Ateş Kara gibi tatliş bir adamı sevmemen üzdü :(

Bu is ne kadar surecekmis uzmanlar birşey diyor mu

ub.mesaji

net su ilaclarin ise yaradigi ispatlansin ona da raziyiz yani onumuzdeki seneye kadar milletle aramizdaki adimi sayip gunde 59 kez elimizi yikayacak halimiz yok wouldnt u say
1585259593358.webp

Neyse ben dizi izleyip yatıyorum ya yine overdose aldık bir dünya makale okudum corona ile ilgili. Şimdiden yarın söyleyeceğim 2 damacanın derdine düştüm, seyreltilmiş çamaşır suyu ile dezenfekte edilecek falan filan bir dünya iş pöfff.

Hürmetler iyi geceler.

Neyse ben dizi izleyip yatıyorum ya yine overdose aldık bir dünya makale okudum corona ile ilgili. Şimdiden yarın söyleyeceğim 2 damacanın derdine düştüm, seyreltilmiş çamaşır suyu ile dezenfekte edilecek falan filan bir dünya iş pöfff.

Hürmetler iyi geceler.
Freud diye bir dizi çıkmış. Güzel midir biliyon mu abi?

Aramızda hala ev kredisine başvrarak virüsten korunma itemine sahip olmayıp korkanları görüyorum.
Lütfen en yakın işaata gidip virüsten korunma +9 iteminizi alın.

Politikacı mıyım lan ben umut aşılayayım?
Sağlık sektörü kötü bizim, doktorlarımız iyi ama uygulanan politika ve araç-gereçleri kötü.

sistem kötü, sektör kötü, yönetici kötü, değiştirmek için koca götünü yayıp klavye başında fuck the system demekten başka nabıon

Hürmetler iyi geceler.
Abi bana da göndersene makaleleri. Okurum p.tesiye kadar iş yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt