- 26 Aralık 2008
- 9.285
- 10.720
- 2.638
Alman meclisine 2012 yılında sunulan raporda yeni koronavirüs salgınının anlatıldığı iddiası - teyit.org
Bir sosyal medya efsanesinin sonu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberde geçen de buydu aslında, Sars benzeri bir virüse karşı önlemler diye geçiyordu.Alman meclisine 2012 yılında sunulan raporda yeni koronavirüs salgınının anlatıldığı iddiası - teyit.org
Bu1Hangi fabrikasındasın?
Birbirimizi tanıyor bile olabiliriz Smart Start'tan![]()
Aziz Nesin bu halkın %60'ı aptaldır demişti de herkes tepki vermişti. Ülkede herkes aptal buna ben de dahil olabilirim. Artık bu salgınla beraber tamamen emin oldum. Milletin umursamazlığı, kendilerini süper kahraman sanmaları, bana bir şey olmaz'cılar, bizi Allah korur'cular... İnsanların bu kadar gerizekalı olduklarını tahmin etmiyordum. Aslında dünyanın büyük çoğunluğu böyle. Bugün gelişmiş, medeni dediğiniz ülkelere bakın, onların başkanlarına bakın onlar da öyle.
Dün Haxball'da Ukraynalı birisiyle konuştum. Ülkemiz bir komedyeni seçti, düşünebiliyor musun geleceğe dair hiçbir umudumuz yok göç etmeyi düşünüyorum demişti. Ben de aynı şeyleri yaşıyoruz ülkemizden hiçbir umudumuz yok, ülkemizdeki gençler ülkeden kaçma arayışında demiştim.
İskender Büyük'ün bir sözü var ya; "Biz bu ülkeye bir günde küsmedik" diye. Aynen öyle.
Sürekli değiştiriyorum net bir nickim yok.Haxball da kullandigin Nick nedir, merak ettim![]()
Bu4 ama 2 yıl oldu
Sürekli değiştiriyorum net bir nickim yok.
Hiç görmedim de odalarda böyle kişiler dolu. Küfür ederek ego tatmini yapan klavye delikanlısı ergenuslar işte.Golcü diye herkese ana avrat duz kayan bir vatan evladı var. Gormuslugun varmidir
Çete dövmesi gibi bir şey herhalde. Cumhurbaşkanlığı makamının hizmet hedefini halktan alıp kendilerine vermişler.Adamin elindeki yuzugu gordun mu lan. Anlami ne acaba. C.baskanligi hanedanlarina mi dagitilio forslu yuzukler

Uiyy haçan daa ne diysunnrizede 5 köy karantinaya alindi![]()
rizede 5 köy karantinaya alindi![]()
Uiyy haçan daa ne diysunn

bilmiyorum ki bizim koyde toplasan 50-60 kisi yoktur simdi, karantinaya alinan köyler merkeze bagli, 500-600 falan olur belkikac kisi oluyor yani canhanda
Mağazaların kapanmaması skandal. Milleti evde tutmak için daha fazla önlem alınmalıHollanda'da son 24 saatte;
112 olu
349 yeni hasta
1.172 yeni vaka, bu vakalarin 349'u hastanelik durumu sozkonusuHollanda'da son 24 saatte;
112 olu
349 yeni hasta