Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah sokağa çıkma kararı alınmamasının vebalini halk olarak çekmeyiz.

Sokağa çıkma yasağı bence gelmeliydi ama çok önce
Yasak gelirse bizim halkı büyük paniğe götürüp durumu dahada kotuye götürebilir diye dusunenlerdenim ben

An itibarıyle çok ciddi 1 durumda olduğumuzu düşünüyorum sadece şu anki durumun vehametini önümüzdeki 1 ay içinde göreceğiz, bugün değil.

İçişleri Bakanı Soylu: "Bu akşam bir tedbir daha getiriyoruz. Otobüs seyahatlerini kısıtlıyoruz."
İçişleri Bakanı Soylu: "Tüm otogarlardaki otobüs seyahatleri izne bağlı, mücbir sebep olmadan sefer yaptırmayacağız."

Mansur başkan yine yapmış yapacağını. Hayatımda ilk defa Ankara'da yaşadığım için mutlu etti bu adam beni. İnşallah yıllardır çektiğimiz bunca çilenin yüzü suyu hürmetine bir gün ülkenin başında da böyle bir yönetici görebiliriz.

Mansur başkan yine yapmış yapacağını. Hayatımda ilk defa Ankara'da yaşadığım için mutlu etti bu adam beni. İnşallah yıllardır çektiğimiz bunca çilenin yüzü suyu hürmetine bir gün ülkenin başında da böyle bir yönetici görebiliriz.
Ne yapti?

Sokağa çıkma yasağı getirmemek için ne yapacaklarını şaşırdılar.Paraları yerken iyiydi,halk için kullanmak gerekince hazine boş olduğundan dolayı giremiyolar sokağa çıkma yasağının altına.Kendi ohalimi ilan ettim 1 haftadır ay sonunda maaş nasıl ödeyecem kendime onu düşünüyorum şuan.

Soylu: “Bu geceden itibaren tüm Türkiye’de geçerli olmak üzere Cumartesi-Pazar günleri sahil kenarlarında koşmak, yürümek, balık tutmak park ve mesire yerlerinde piknik yapmak yasaklanacak.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (Uçak ve Kişisel araçlar ile şehirlerarası seyahatler kısıtlanacak mı ?) "Arkadaşlarım ile o konuya bakacağız."

Sokağa çıkma yasağı getirmemek için ne yapacaklarını şaşırdılar.Paraları yerken iyiydi,halk için kullanmak gerekince hazine boş olduğundan dolayı giremiyolar sokağa çıkma yasağının altına.Kendi ohalimi ilan ettim 1 haftadır ay sonunda maaş nasıl ödeyecem kendime onu düşünüyorum şuan.
hayat eve sığar ama ev kira

özellikle pembe götlü tobculara, popculara ve siktiriboktan yeteneksiz dizi oyuncularına duyurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt