Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehir bazlı karantina gelecek gibi sanki konusmadan onu anladım kısıtlamaları arttırmayı tavsiye ettik dedi

Nasıl bulaştığını güzel anlattı az önce. Ortalıkta dolaşmayı marifetmiş gibi anlatan bir avel vardı forumda aklıma o geldi direkt.

Lütfen ama Mehmet Bey sonra ülkeyi kötü duruma sürüklüyorsunuz. Halkımız sokaklarda koşmalı önüne gelene sarılmalı.

Allah’tan o arkadaş ülke yönetiminde söz sahibi değil ya hey Allah’ım.

sayilari algoritma ve matematik üzerinden yorumlattiranlara yaziklar olsun.

Sağlık bakanı da öğrenmiş sorulan soruya cevap vermek yerine başka muhabbetleri konuşarak soruyu geçiştirme işini :tbr:

Bakan gerçekten tek başına çırpınıyor belli adam resmen embesile anlatır gibi anlatıyor ama bizim millet gerizekalı maalesef

Günde 15-20 bin test diyor. 15 dklık testlere de kolpa demedi?

Nasıl bulaştığını güzel anlattı az önce. Ortalıkta dolaşmayı marifetmiş gibi anlatan bir avel vardı forumda aklıma o geldi direkt.

Burayada yazsana abi takip edelim. Bizdeki ilk vaka 10 Mart'ta tespit edildi zaten, 1 hafta millet şeyine takmadı resmen. Önümüzdeki 1-2 hafta daha bu artışlara hazır olmak gerekiyor çünkü pozitif çıkma yüzdeleri gerçekten inanılmaz yüksek.

Test 20 binlere çıkacakmış.20 binde testte net 3500 vaka çıkar 1 günde.

İş sadece sağlık bakanında değil yav. Ona da yukarıdan baskı geliyor elbette şöyle konuş falan diye.

Lütfen ama Mehmet Bey sonra ülkeyi kötü duruma sürüklüyorsunuz. Halkımız sokaklarda koşmalı önüne gelene sarılmalı.

Allah’tan o arkadaş ülke yönetiminde söz sahibi değil ya hey Allah’ım.
Gittiği kabir ziyaretlerinde mezar taşlarını öpüp okşadıysa sıkıntı büyük

15dklık testler için işe yaramaz demeye getirdi sözü, 3-4 saatlik bir süreç en az dedi.

Gerçekten 2 hafta sokağa çıkma yasağı yavaşlatacak şu durumu, aksi halde İtalya' dan beter olacağız.

Ne yazık ki çok geç kaldık bu yasakta, iş işten geçtikten sonra yapacaklar ve bir anlamı olmayacak.

Olayın ciddiyetini yeni yeni kavramaya başladık.

İso nun sonuda Boris gibi olur muhtemelen.

Forumdan Covid19 adayımız kendisidir.

Abi yalnız o açıklama iyi hoş da, ilk vaka 11 Martta açıklandı.

Bahsettiği temasın temasının temasının teması olan 33 yaşındaki kadın 7 Martta tüm korona belirtilerini taşıdığını yazıyor.

89 yaşındaki eczacı vefat ediyor, korona değil diyorlar adamın cenazesi normal düzende sevkediliyor.

Onu da geçtim o vefat haberi gelene kadar olan vakalara Avrupa-Amerika temaslı dediler lakin ilk vefat eden Çin temaslı diye açıklandı.

Ben şeffaflık göremiyorum artık gerçekten, çok açık nokta var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt