Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koronavirüs vakasina rastlanmayan ülkeler:

Kuzey Kore, Tacikistan, Türkmenistan, Yemen, Mali, Malavi, Burundi, Sierra Leone, Libya, Komorlar, Lesotho, Botsvana, Güney Sudan, Gine-Bissau, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları, Dominika, Saint Kitts ve Nevis
Allah korusun Kuzey Kore'nin hepsi hayatını kaybettiyse bile haberimiz olmaz

Koronavirüs vakasina rastlanmayan ülkeler:

Kuzey Kore, Tacikistan, Türkmenistan, Yemen, Mali, Malavi, Burundi, Sierra Leone, Libya, Komorlar, Lesotho, Botsvana, Güney Sudan, Gine-Bissau, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sao Tomé ve Príncipe, Mikronezya, Palau, Nauru, Samoa, Marshall Adaları, Tuvalu, Niue, Cook Adaları, Tonga, Kiribati, Vanuatu, Solomon Adaları, Dominika, Saint Kitts ve Nevis

sikkim de onlemler almaya baslamis

Iptv de bile özel kanal yapmışlar virüsle alakalı. IMG_20200324_233653.jpg

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

ispanyada 5400 sağlık calisanina bulsmis
adamlar bir maskeyi 3 gün kullanıyoruz diyorlar

Yav bu bir şeye odaklanamamak bitirecek beni. Boş zamanı değerlendiriyim kendime bir şeyler katayım diyorum ama yok olmuyor konsantre olamıyorum, bu iş 6-7 ay veya daha uzun sürerse 10-15 IQ kaybederim büyük ihtimalle. Bir süre sonra virüs,tıp, hastalık gibi konularda bayacak en azından şimdi bunlarla ilgili bir şeyler okuyarak kafayı çalıştırıyorum bunlardan sıkılınca boş boş duvara bakarım heralde.

1944'te de dünyayı falan kurtarmıyorlardı ama olsun ana mantık itibariyle komük. :D

ET52qWjXYAIvPXJ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt