Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu bir şeye odaklanamamak bitirecek beni. Boş zamanı değerlendiriyim kendime bir şeyler katayım diyorum ama yok olmuyor konsantre olamıyorum, bu iş 6-7 ay veya daha uzun sürerse 10-15 IQ kaybederim büyük ihtimalle. Bir süre sonra virüs,tıp, hastalık gibi konularda bayacak en azından şimdi bunlarla ilgili bir şeyler okuyarak kafayı çalıştırıyorum bunlardan sıkılınca boş boş duvara bakarım heralde.
benim de online kurslarım vardı başlayıp başlayıp yarım bırakıyorum bu şey çıktığından beri, odaklanamıyorum sürekli haberlere gidiyor elim

benim de online kurslarım vardı başlayıp başlayıp yarım bırakıyorum bu şey çıktığından beri, odaklanamıyorum sürekli haberlere gidiyor elim
Tam sıfırdan yeni dil öğrenilecek, kitap okunacak zaman ama nerde anasını satayım twitter, çeşitli haber siteleri, reddit, gsc ve bol bol refresh ekseninde geçiyor günler. Bir de arada bir güzel karılara bakıyorum başka bir numaram yok film/dizi bile doğru düzgün izleyemiyorum 1 bölüm falan anca bitirebiliyorum. Oyunlarda da aynı sıkıntı var anno 1800 oynuyordum ne güzel fazla karmaşıklaştı kaç saatlik emek var boşa gitmesin diye açmıyorum çünkü kendimi veremiyorum oyuna ince ayar falan gerekiyor.

Yav bu bir şeye odaklanamamak bitirecek beni. Boş zamanı değerlendiriyim kendime bir şeyler katayım diyorum ama yok olmuyor konsantre olamıyorum, bu iş 6-7 ay veya daha uzun sürerse 10-15 IQ kaybederim büyük ihtimalle. Bir süre sonra virüs,tıp, hastalık gibi konularda bayacak en azından şimdi bunlarla ilgili bir şeyler okuyarak kafayı çalıştırıyorum bunlardan sıkılınca boş boş duvara bakarım heralde.

Eskideki salgınlar ne güzelmiş haberleri olmuyordu şimdi işin yoksa papua yeni gine başbakanı ne demiş diye twitt ara teknoloji bu kadar ilerlemişken salgın nedir ya :asd:

Eskideki salgınlar ne güzelmiş haberleri olmuyordu şimdi işin yoksa papua yeni gine başbakanı ne demiş diye twitt ara teknoloji bu kadar ilerlemişken salgın nedir ya :asd:
Hakikaten yav. Mesela bir de sabah handa mı hanta mı ne bir virüs hakkında dünya kadar gereksiz hiçbir işime yaramayacak bilgi edindim. Ne gerek varsa.

10 gundur yeni bir kitaba baslayacagim mesela
Bilgisayar film dizi bombos ilerleyirum bende

JJ | MP

Tam sıfırdan yeni dil öğrenilecek, kitap okunacak zaman ama nerde anasını satayım twitter, çeşitli haber siteleri, reddit, gsc ve bol bol refresh ekseninde geçiyor günler. Bir de arada bir güzel karılara bakıyorum başka bir numaram yok film/dizi bile doğru düzgün izleyemiyorum 1 bölüm falan anca bitirebiliyorum. Oyunlarda da aynı sıkıntı var anno 1800 oynuyordum ne güzel fazla karmaşıklaştı kaç saatlik emek var boşa gitmesin diye açmıyorum çünkü kendimi veremiyorum oyuna ince ayar falan gerekiyor.
ben bildiğim şeyleri unutuyorum daha kötüsü abi, pekiştirmeyince de tam kavrıyorum ara girip duruyo sil baştan belli bir yere kadar
hergün yarın söz başlıycam diyip başlamıyorum :(

oyun bende de sarmadı genelde nedense, ama geçen mafia 2 ye başladım bilmem kaçıncı kez ama hafiften sarıyo

6 -7 ay mi ? Ben pazara kadar dayanabilirmiyim supheli ne bir kacak et kesebiliyom ne de ahbaplarim ile vakit gecirebiliyom.

Durumum bu

Bu tarz insanlar kafayı yemeden nasıl yaşıyorlar? Adam anlattığına göre hayatı komplo teorileriyle geçmiş iyi gelmiş bu zamana kadar valla

son 24 saat'te

Cin: 47 yeni vaka, 4 ölü
G. Kore: 100 yeni vaka, 6 ölü

bir yerde okumustum evde kaldığınız süre zarfında çiçekler, buzdolabı gibi şeylerle konusmanız normal, bu durumlarda kendinizi psikiyatriye gösterme ihtiyacında bulunmayın. çiçekler ve buzdolabı sizle konusursa o zaman gelin diyordu. :D daha yolun uzun gibi abi dert etme haha .d

2. Dünya savaşı ile alakalı ne kadar film dizi varsa onları seyredeceğim.

Kardeşler takımına bakıyorum. Biraz virüsten kurtulmak lazım..

Millet alıştı heralde virüse sayfa ilerlemiyo ilk haftalar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt