Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
Hani almanya iyi yönetiyordu bu süreci öyle demiyorlar mıydı. Herkes övüyor2.almanya olma yolunda gidiyor gibiyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani almanya iyi yönetiyordu bu süreci öyle demiyorlar mıydı. Herkes övüyor2.almanya olma yolunda gidiyor gibiyiz
Cidden böyle mi düşünüyorsun abi? Nedense bana daha kötü 1 tablo çıkacak gibi geliyor.20-30 bin arası vaka 1000-2000 arası kayıpla bitecek gibi aynen. Tabi önlemler vakalarla birlikte artması halinde yoksa patlar gider.
Önlemleri daha da sıklaştırırsak bundan azda olabilir. İtalya-İspanya gibi olacağımızı düşünmüyorum. Bugün Çinli yetkilileri dinledim. Hastalığın Yaz aylarında bulaşma oranı düşüyormuş. Nemli ortamlarda virüs bulaşmıyormuş. Ülkemizde nem konusunda sıkıntı çeken bir yer değil, özellikle İstanbul falan bayağı nem deposudur. 1000'nin altında biterse başarılı sayarım ülkemizi bu hususta.20-30 bin arası vaka 1000-2000 arası kayıpla bitecek gibi aynen. Tabi önlemler vakalarla birlikte artması halinde yoksa patlar gider.
yas sklasi da onemli olacaktır kesinlikle20-30 bin arası vaka 1000-2000 arası kayıpla bitecek gibi aynen. Tabi önlemler vakalarla birlikte artması halinde yoksa patlar gider.
Altta Levent abi de yazmış, bence ivme kazanınca yasakları daha da arttıracaklar hem buna güveniyorum hem de havaların ısınacak olmasına. Sıcak bölgelerde salgın hızı cidden düşük, üstüne bir de adam gibi önlemler gelirse patlama yapmadan kurtarabiliriz bence. Ama dediğin gibi biraz iyimser bakıyorum, belki de öyle bakmak istiyorumdur. Bilimkurulu üyelerinin sokağa çıkma dahil her türlü tedbir masada açıklamaları rahatlatıyor beni eğer gereği yapılmazsa s.çarız. Yazmayı unuttum, bir de yaş mevzusu var bizim nüfus genç, İsmail yazınca hatırladım.Cidden böyle mi düşünüyorsun abi? Nedense bana daha kötü 1 tablo çıkacak gibi geliyor.
Önlemleri daha da sıklaştırırsak bundan azda olabilir. İtalya-İspanya gibi olacağımızı düşünmüyorum. Bugün Çinli yetkilileri dinledim. Hastalığın Yaz aylarında bulaşma oranı düşüyormuş. Nemli ortamlarda virüs bulaşmıyormuş. Ülkemizde nem konusunda sıkıntı çeken bir yer değil, özellikle İstanbul falan bayağı nem deposudur. 1000'nin altında biterse başarılı sayarım ülkemizi bu hususta.
Ben bu hastanedeki 8500 vakayı da anlamadım ha.
.Başkanımız Göksel Gümüşdağ’ın sağlık kondisyonunda bu sabah ortaya çıkan belirtiler sebebiyle corona virüsü testi yaptırdığı, ilk test sonucunun negatif çıkmasına rağmen yarın akşam saatlerinde kesinleşecek olan 2. test sonuçları çıkana kadar hastanede koruma amaçlı izolasyon altında kalacağını, sağlık durumunun iyi ve takip altında olduğunu kamuoyuna duyururuz.
O nedirBen bu hastanedeki 8500 vakayı da anlamadım ha.
Kayıpları solunum cihazları belirler.20-30 bin arası vaka 1000-2000 arası kayıpla bitecek gibi aynen. Tabi önlemler vakalarla birlikte artması halinde yoksa patlar gider.