- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Bizde nasıl bu kadar artmıyor hayret yaabd iyice gidiyor, yeni güncelleme gelmiş
+17,057 vaka
+266 ölüm
toplam 85,268 vaka 1293 ölüm
Umarım azalır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde nasıl bu kadar artmıyor hayret yaabd iyice gidiyor, yeni güncelleme gelmiş
+17,057 vaka
+266 ölüm
toplam 85,268 vaka 1293 ölüm
Bol bol test yapmış.Abd ne yapmış öyle yav
Fransanın önüne geçebiliriz.abd aktif vaka 82 bin
italya aktif vaka 62 bin
ispanya aktif vaka 46 bin
almanya aktif vaka 38 bin
fransa aktif vaka 22 bin
Vakaları saklamalarından korkuyorum ben deBizde nasıl bu kadar artmıyor hayret ya
Umarım azalır
Tesekkur etse yeridirTrump bu illeti yenince Çin'in ırzına geçecektir.
Trump bu illeti yenince Çin'in ırzına geçecektir.
1 halt yiyemeyecektir,trumpdaki boş hava civa atmosfer de yokTrump bu illeti yenince Çin'in ırzına geçecektir.
1. Cogu kisi maalesef evde oturamaz, bir cok aile 2bin Tl ile 5 kisiye bakiyor! Yarin degil yakin zamanda enflasyon olunca o 2 bin tl ile sabit maliyetler ( elektrisk, su, ev kirasi vesaire giderler) degil disarda yemek bile alinmaz. Bu insanlar disari cikmayip evde acliktan kalip yakin zamanda disardami kalsin?
2. Sanki herkez disari cikmak icin on takla atiyor. Butun suc halkta oylemi? Bugune kadar vergisini odeyen, askerligini yapan ve devletine hizmet eden insanlara devlet ne tur yardim paketi sunacak? Evde otur diye bu is cozulmez!
3. Corana virusu ilk etabini yasiyor Turkiye, bunun 2 yada 3 etabi daha var ve 1 ay icinde maalesef hastaneler dolacak. Devlet cok iyi biliyor ki en yakin zamanda cogu kisiye bulasacak bu virus ve bu nedenle herkez yapabildigi kadar evde otursun ki hastaneler bi anda dolup tasmasin aksine periyot periyot icinde tedaviler bitip yenileri tedavi altina girmeli ki hastaneler dolup tasmasin.
4. Is yerleri gelir kaynak saglamayinca cogu kisi kredi borclari yuzunden iflas edip cok zor durumlara girecek. Bankalar ne tur bir yardim paketi yada cozum sunacak halka? Ulkenin buyuk sirketleri iflas ederse kac kisi isinden olacak? Bu sirketlerin iflas olmamasi icin devlet ne yapacak?
5. Bugune kadar halkimiz devlet icin ne gerekirse yapti, canini ver desen onuda yapmaya hazir. Bakalim bu surecte halk ortadami birakilacak yada sahiplenecekmi. Bana gore bu durumlara suriyeliler basta olmak uzere ve diger gocmenler ve multeciler s... edilip ilk olarak kendi TC halkina sahip cikilmali cunku bu ulkenin vergisini bu halk odedi.
6. Yaslilar evde otursa ne yazar, sanki 40 yasindaki bir yetiskin bu viruse kapilmayacakmi? Yaslilar cogu cocuklariyla kaliyor, oyle Yada boyle o viruse yakalanirlar. Tek care 4 hafta kafeler, avm, sinema, lokanta/restuarantlar, oyun parklari ve market/eczane disinda butun is yerleri sinirli olarak kapatilmali. Yoksa buyuk bir hezim olacagini varsayabiliriz.
Ve karantina altinda olmayip disari cikanlara en agir cezalar verilmeli.
O değilde kızılay ne yapıyor? En son yurt dışında camii filan temizliyordu.
İçlerinden geçip, Çinlilerin kısık gözlerini açacak diyebilir miyiz Hidocum?İzlemesi keyifli olucak
Kuruluş amaçlarını değiştirip: troll olmalılar. Bunlar da saçını tarayanlardan.ewt heis abuk subuk bi yere cami dezenfekte etmeye gitmislerdi hakkaten dunyanin en tuhaf organizasyonu olabilir.