- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi aşı buldum diyenlere inanmamak lazım bu süreçte diyorum. Başka aşılar yapıp sağlımızı etkilerler sonra.Buldunuz mu aşıyı?
ABD li bir bilim adamı Çin de bunun ne zaman biteceğini hatta yaklaşık vaka ve vefat sayısını vermiş. Dün haberler de dinledim ama araştırmaya vaktim olmadı. Aynı kişi bunun mevsimlik olduğunu ve bir kaç hafta içinde herşey in normale döneceğini de söylemiş.
Asıl yıkımın da insanlarda değil ekonomi de olacağını.
Baksanıza bi kim bu adam takip edelim cemil cümle
Bu kadar kısa sürede olmaz zaten, beklemek hayalcilik.Abi aşı buldum diyenlere inanmamak lazım bu süreçte diyorum. Başka aşılar yapıp sağlımızı etkilerler sonra.
İsrailli diye biliyorum o dediğin adamı.Bu kadar kısa sürede olmaz zaten, beklemek hayalcilik.
Şu dediğim adam bakar mısın?
Yaw dün sebzeli bulgur pilavı yaparken mutfakta tv açıktı kulak kabarttım.abd diye aklımda kalmış ama mogadişu bile olabilir.İsrailli diye biliyorum o dediğin adamı.
Evet bu beyefendi@Sertan Nalbant bu mu?Yeniden Yönlendirme Bildirimi
www.google.com
Sebzeli bulgur pilavı ve bu beyfendi; farklı bir kombinasyonEvet bu beyefendi
Ensara para aktarıyordur.O değilde kızılay ne yapıyor? En son yurt dışında camii filan temizliyordu.
Çin'de olacak vaka sayısını ve ölü sayını bilen, aynı zamanda Çin'in koronayi yenecegi tarihi bilen Nobel ödüllü bilimadami Avrupa'nın da 2-3 hafta sonra virüsü yenecegini söyledibi güzel haber yok mu yav
Nobel Kimya ödülü almış biyofizikçi, Michael Levitt yaptı bu açıklamayı. "Grip uzmanı değilim ama sayıları analiz edebilirimBuldunuz mu aşıyı?
ABD li bir bilim adamı Çin de bunun ne zaman biteceğini hatta yaklaşık vaka ve vefat sayısını vermiş. Dün haberler de dinledim ama araştırmaya vaktim olmadı. Aynı kişi bunun mevsimlik olduğunu ve bir kaç hafta içinde herşey in normale döneceğini de söylemiş.
Asıl yıkımın da insanlarda değil ekonomi de olacağını.
Baksanıza bi kim bu adam takip edelim cemil cümle
Çin'de olacak vaka sayısını ve ölü sayını bilen, aynı zamanda Çin'in koronayi yenecegi tarihi bilen Nobel ödüllü bilimadami Avrupa'nın da 2-3 hafta sonra virüsü yenecegini söyledi
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
batı kapitalistleri lisansı olmayan ürünü alarak zekalarını yine ortaya koymuştur