- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
İnsanoğlunun %99'unun beş para etmez hayatlar yaşıyor olmasına rağmen ölümden bu denli korkmaları net komik değil mi ? Varolmak çok overrated bence.Niye bu kadar panik yapiyorsunuz yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanoğlunun %99'unun beş para etmez hayatlar yaşıyor olmasına rağmen ölümden bu denli korkmaları net komik değil mi ? Varolmak çok overrated bence.Niye bu kadar panik yapiyorsunuz yaw
Söylemiyorlar mi sonuçlarıBugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
bünye sağlam ki eve yollamışlar reis korkma atlatırsın olumsuz düşünmeBugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
Geçmiş olsun iyi bak kendine.Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
Cogu kisi bole tedavi yok eve yolluyorlar direkBugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
Geçmiş olsunBana demediler babam ile arkadaşıma söylemişler arkadaşım söyledi
Geçmiş olsun iyi bak kendine.
Sen de ne belirtileri vardı, neden teste gittin. Geçmis olsun.Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
Kac gun daha dayanirsin bu duruma?Geçmiş olsun iyi bak kendine.
Bana demediler babam ile arkadaşıma söylemişler arkadaşım söyledi
Geçmiş olsun
Niye sanırım dedin o zaman
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav zaten ezici çoğunluk hafif geçiriyor, %20'si falan semptom bile vermiyormuş. 70+ veya kronik problem yoksa korkmayı gerektirecek bir şey yok.Cogu kisi bole tedavi yok eve yolluyorlar direk
Hem de olumculluk orani bu kadar dusuk bir virusten bu kadar korkmalari ilginc hatta benim gordugum kadariyla gencler daha fazla korkuyor. Tabi yasanmamis bir hayat oldugu icin o bolumde bir bok yapabilecegini saniyor cogu.İnsanoğlunun %99'unun beş para etmez hayatlar yaşıyor olmasına rağmen ölümden bu denli korkmaları net komik değil mi ? Varolmak çok overrated bence.
Nasıl yavBugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
Sanırım derkenBugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım