Koronavirüs Haberleri | Arşiv #2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcam :( umarım atlatırım
Gecmis olsun tecrubelerini bizimle paylasmani isteriz forum olarak ne zaman konusmak istersen yanindayiz.

Arkadasa antikor artirici urunler gosterelim

@Rahmi Y. Aslan

Kac gun daha dayanirsin bu duruma?
1-2 ay falan maksimum, baktım hala normalleşme olmadı büyüklere selam eder bir şekilde ayarlar uzak ücra bir ülkeye giderim. Şaka yapmıyorum cidden giderim, ben psikolojisi bozuk sinir hastası adamım duvarlar beni darlamaya başlarsa mecbur aksiyon almak durumunda kalırım.

Gecmis olsun tecrubelerini bizimle paylasmani isteriz forum olarak ne zaman konusmak istersen yanindayiz.

Arkadasa antikor artirici urunler gosterelim

@Rahmi Y. Aslan

Teşekkürler renktaş ateş solunum sıkıntısı ve kuru öksürük üçlüsü olup geçmezse gelmemi söyledi doktor

Sayin hocamiz, Korona oldugunda igrenc tweet atan pislik yuvasi

Lube ayar denen sahte gazetecinin, babasi corona olmus.

Kendisi icin gram uzulmuyorum, ve babasina acil sifalar diliyorum.

Adalet herkese lazim !

20li yaslarinda olan herifi de yatiracaklarsa bu isin icinden cikamazlar imho
Orası öyle de öyle denetimsiz falan da salınmamalı sanki yav. Ya şuursuz dengesiz mal bir herifse o zaman nolacak, baksana koredeki manyağın biri tek başına 1500 kişiye bulaştırmış.

benim abim de 1 hafta önce yüksek ateş, baş ağrısı, halsizlik vs ile gitti hastaneye test mest yapılmadı bi serum yedi evde3-4 gün yattı ama çok kötüydüm ölüyodum aw diyodu bana. sanırım böyle atlatıyolar. bizimki virüs müydü bilmiyorum da daha önce böyle hiç olmamıştı diyo :D

Orası öyle de öyle denetimsiz falan da salınmamalı sanki yav. Ya şuursuz dengesiz mal bir herifse o zaman nolacak, baksana koredeki manyağın biri tek başına 1500 kişiye bulaştırmış.
Hergün aile sağlığı merkezlerinden arama yapılıyor kontrol ediliyor ama düzenbaz üç kağıtçı insanlar evde olmasa bile evdeyim der. Bence de bu önlem biraz saçma olmuş. Resmen insanı vicdanıyla başbaşa bırakmışlar

Solunum sıkıntısı olanlar ve kronik hastalar izole ediliyormuş renktaş
Bu çok saçma
Bu şekilde yapılırsa elbette virüs yayılmaya devam eder
Asemptomatik kişiler ya da hafif seyirli hastalar kendileri açısından çok riskli olmasa bile çevreleri için risklidir
kaldı ki asemptomatik olsa bile virüsün neler yapabileceğini bilmiyoruz hala araştırmalar devam ediyor malum
Hadi siz uydunuz diyelim ama bu şekilde gönderilen hastaların buna uymayacağını düşünürsek virüs daha da yayılmaya devam edecektir

benim abim de 1 hafta önce yüksek ateş, baş ağrısı, halsizlik vs ile gitti hastaneye test mest yapılmadı bi serum yedi evde3-4 gün yattı ama çok kötüydüm ölüyodum aw diyodu bana. sanırım böyle atlatıyolar. bizimki virüs müydü bilmiyorum da daha önce böyle hiç olmamıştı diyo :D
Geçen sene benzer bir şey bana da oldu, 15 gün yoğun diğer 15 gün de ciğerim sökülecek kadar öksürükle geçti baya bildiğin 3-4 gün doğru düzgün uyuyamamıştım öksürmekten. Artık ne girdiyse bütün tırnaklarımda beau line denen şey oluşmuştu, vücut enfeksiyonla mücadele etmek için tırnak uzatmayı falan durduruyormuş oralara enerji harcamıyormuş falan filan. İlginçti baya ben de hiç öyle hasta olmamıştım.

Geçmiş olsun kanka abin korona geçirmiş anlaşılan

RTE 50 bin vakayı evlerinden takip ediyoruz demişti galiba bu sayıları hiç dikkate bile almıyoruz birde öyle düşünün..5 bin mi demişti yoksa yanlış olmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt