İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.383
- 3.240
- 1.523
Geçmiş olsun onlarıda yaptılar mı test?
Ailemde semptom yok ama onlarda gidecekler test için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun onlarıda yaptılar mı test?
Gecmis olsun tecrubelerini bizimle paylasmani isteriz forum olarak ne zaman konusmak istersen yanindayiz.Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
Sanırım derken
doktor bir şey söylemedi mi
Ayrıca pozitif olsanız hastanede tedavi altına alınmanız gerekirdi
Geçmiş olsun bu arada![]()
1-2 ay falan maksimum, baktım hala normalleşme olmadı büyüklere selam eder bir şekilde ayarlar uzak ücra bir ülkeye giderim. Şaka yapmıyorum cidden giderim, ben psikolojisi bozuk sinir hastası adamım duvarlar beni darlamaya başlarsa mecbur aksiyon almak durumunda kalırım.Kac gun daha dayanirsin bu duruma?
Geçmiş olsun. İlaç verdiler mi? Nerede oturuyorsun rtaş hangi şehir? Moral bozma bünyen sağlam ki yollamışlar eve allahın izniyle bişey olmazBugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım
20li yaslarinda olan herifi de yatiracaklarsa bu isin icinden cikamazlar imhoPozitif çıkan adamı eve gönderiyorlar ise hiç tedbir almaya falan gerek
Gideyim tokalasayim sarılayım herkese
Mi Note 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gecmis olsun tecrubelerini bizimle paylasmani isteriz forum olarak ne zaman konusmak istersen yanindayiz.
Arkadasa antikor artirici urunler gosterelim
@Rahmi Y. Aslan
Umarim fazla hissetmeden atlatirsin renktasTeşekkürler renktaş ateş solunum sıkıntısı ve kuru öksürük üçlüsü olup geçmezse gelmemi söyledi doktor
Orası öyle de öyle denetimsiz falan da salınmamalı sanki yav. Ya şuursuz dengesiz mal bir herifse o zaman nolacak, baksana koredeki manyağın biri tek başına 1500 kişiye bulaştırmış.20li yaslarinda olan herifi de yatiracaklarsa bu isin icinden cikamazlar imho
Geçmiş olsun. İlaç verdiler mi? Nerede oturuyorsun rtaş hangi şehir? Moral bozma bünyen sağlam ki yollamışlar eve allahın izniyle bişey olmaz
Hergün aile sağlığı merkezlerinden arama yapılıyor kontrol ediliyor ama düzenbaz üç kağıtçı insanlar evde olmasa bile evdeyim der. Bence de bu önlem biraz saçma olmuş. Resmen insanı vicdanıyla başbaşa bırakmışlarOrası öyle de öyle denetimsiz falan da salınmamalı sanki yav. Ya şuursuz dengesiz mal bir herifse o zaman nolacak, baksana koredeki manyağın biri tek başına 1500 kişiye bulaştırmış.
Bu çok saçmaSolunum sıkıntısı olanlar ve kronik hastalar izole ediliyormuş renktaş
Çok geçmiş olsun.Bugün test oldum sanırım pozitif çıktı covid testim eve yolladılar 14 gün herkesten uzak ayrı bir odada kalıcamumarım atlatırım

Geçen sene benzer bir şey bana da oldu, 15 gün yoğun diğer 15 gün de ciğerim sökülecek kadar öksürükle geçti baya bildiğin 3-4 gün doğru düzgün uyuyamamıştım öksürmekten. Artık ne girdiyse bütün tırnaklarımda beau line denen şey oluşmuştu, vücut enfeksiyonla mücadele etmek için tırnak uzatmayı falan durduruyormuş oralara enerji harcamıyormuş falan filan. İlginçti baya ben de hiç öyle hasta olmamıştım.benim abim de 1 hafta önce yüksek ateş, baş ağrısı, halsizlik vs ile gitti hastaneye test mest yapılmadı bi serum yedi evde3-4 gün yattı ama çok kötüydüm ölüyodum aw diyodu bana. sanırım böyle atlatıyolar. bizimki virüs müydü bilmiyorum da daha önce böyle hiç olmamıştı diyo![]()
Geçmiş olsun kanka abin korona geçirmiş anlaşılanbenim abim de 1 hafta önce yüksek ateş, baş ağrısı, halsizlik vs ile gitti hastaneye test mest yapılmadı bi serum yedi evde3-4 gün yattı ama çok kötüydüm ölüyodum aw diyodu bana. sanırım böyle atlatıyolar. bizimki virüs müydü bilmiyorum da daha önce böyle hiç olmamıştı diyo![]()