- 10 Nisan 2013
- 58.941
- 42.341
- 3.943
Cezaevlerinin en güvenli yer olması gerekmiyor mu? Dışarıdan izole zaten adamlar güya virüsten korkuyorlarmış. Korona bahanesiyle it, şerefsiz kim varsa çıkacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ay önce yenidoğanda da tespit edilmişti.İyice şemsiye büyüyor
35 günlük bebekte corona virüs tespit edildi!
Bundle: Dünyadan Geri Kalma
bundle.app
Yahu yarasa yarasa diyoruz da gece damdaki odada uyurken 2 tane yarasa bana ya saldirmisti ya da saclarim uzundu, oraya mi takildi mi bilmiyorum ama uykulu halimle irkinip yastigi saga sola savurup birini oldurmustum. Sonra arastirma yapinca bunlarin kuduz virusunu veya mikrobunu tasidigini ogrenmistim.
Bunlar, yazlari kapi, pencere acik olunca odaya filan girerler, donup donup cikarlardi, ben de tepki vermezdim. Kuduz olayini ogrendikten sonra direk odayi terk ediyorum. Hatta tesaduf mu bilmiyorum ama ucan sinegi bile avlayan benim kedi bunlara dokunmazdi. Belki bilerek belki bilmeyerek ama gercekten dokunmazdi.
Bu yarasalar hakikaten virus deposu. Videoyu izledim, bildigin disiyle, tirnagiyla, kanadiyla yiyorlar ve tam pismemis.
Bu yarasanin disinde mi ne milyonlarca bakteri, virus, mikrop varmis ve disleriyle beraber yiyorlar. Inanilmaz birseyIste o kadar tiksinc hayvani kizartip yiyen, o pangolin denen acayip hayvani yiyen insan olabilir mi?

Cezaevlerinin en güvenli yer olması gerekmiyor mu? Dışarıdan izole zaten adamlar güya virüsten korkuyorlarmış. Korona bahanesiyle it, şerefsiz kim varsa çıkacak.
Kurt beyi ulu insana sormak gerekcezaevlerınde salgın yoksa ne bok yemeye torbacıları tecavüzcüleri katilleri dışarı cıkarmaya ugrasıyoruz amac ne ?
bu af olayının altında çok pis şeyler dönüyor