Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Hollandalı mı prof?
Yes ama soyismi Fransizi andiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollandalı mı prof?
115. GSC'de görüşürüz abi.Senin şarkına verdigim puanlari fitil fitil getirmek farz oldu!
115. GSC'de görüşürüz abi.
Ama bi dk. Sen küme düşmüştün demi? Anaaa... Neyse, 116.'da artık.![]()
iş yerinde bundan alıp kullansam diğer maskeden yararlı olur mu? Hiç görüşmem dediğim gün en az 10 insan ile görüşüyorum, çalışanlar hariç.Abi bizim durum karisik. Normalde full time doktora ile mesgulum ve bu sebepten evde calisma durumum var. Lakin bağlı olduğum hastanede sağlıkçı açığı olduğu için bu gunlerde bizleri evden aldirabiliyorlar, Volkan Demirelin aldirdigi gibi.
Gecen 2 hafta bircok bolumde vardiye görevi verdiler. Hep alakasiz alanlarda.
Bulamayacağım pefYes ama soyismi Fransizi andiriyor
Santa Marina taraftarı düşünceliymiş. Bizi de mi küme düşürecek acaba diye söylendikleri ve yönetimde fikir ayrılıkları olduğu yönünde bilgiler geliyor. Kendine dikkat et abi. Arjantin'de 10 gr coc için birbirlerini keleşle tarıyorlar. Küme düşürürsen M67 el bombasını eline verebilirler.Derhal GSC yonetimini sokaga cagiriyorum. Karantina falan dinlemeyip sahalara çıkın, yoksa buralari karisacak!
iş yerinde bundan alıp kullansam diğer maskeden yararlı olur mu? Hiç görüşmem dediğim gün en az 10 insan ile görüşüyorum, çalışanlar hariç.
![]()
Maske Fiyatları & Medikal ve Cerrahi Maske - n11
Kaliteli markaların Medikal Maske modelleri n11'de. Uygun fiyatlı Medikal Maske çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
iş yerinde bundan alıp kullansam diğer maskeden yararlı olur mu? Hiç görüşmem dediğim gün en az 10 insan ile görüşüyorum, çalışanlar hariç.
![]()
Maske Fiyatları & Medikal ve Cerrahi Maske - n11
Kaliteli markaların Medikal Maske modelleri n11'de. Uygun fiyatlı Medikal Maske çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bulamayacağım pef
ay götüm:red: :red:
![]()
La bir şey öner onu aldırayım şirkete. Para sorun değil, bütün yüzü koruyacak bir şey öner. Almazsanız gelin kendiniz görüşün diyeceğim. Hiç birinde o göt yok.Abi maskenin yanindan aerosollar girerse o maskede sıkıntı olabilir. Cunku çıkış imkani olmaz ve hep teneffus ettigin hava icinde sirkulasyon icinde olur. Ha yanlarını iyice kapatma imkanin varsa tabi daha garanti olur. Lakin bu maskeler ile uzun süreli kalamazsin, cunku yeni hava dolaşımı yok..